Kartal’da Anneler Günü Coşkusu!

Yayın: 13:27 - 13.05.2013
Güncelleme: 13:27 - 13.05.2013

Kartal Belediyesi Anneler Günü’nü, düzenlediği tekne turuyla kutladı. Yaklaşık iki bin annenin katıldığı tekne turunda anneler keyifli vakit geçirdi. Kartal Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikler kapsamında sabah saatlerinde Kartal – Adalar deniz motorları iskelesinde bir araya gelen Kartallı anneler, özel olarak hazırlanan iki adet deniz motoruna binerek, adalar turu gerçekleştirdi. Müzik eşliğinde şarkılar söyleyerek, dans eden anneler keyifli anlar yaşadılar.

Eşsiz doğa ve deniz manzarasıyla Prens Adalarını teknelerle turlayıp keyifli anlar geçiren annelere, Kartal Belediye Başkanı  Op. Dr. Altınok Öz, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi olan annelerin değerinin hiçbir zenginlikle ölçülemeyeceğini, sözcüklerle bunun ifadesinin zor olduğunu söyledi. Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kartal Belediye Başkanı Altınok  Öz,  “Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek koruyan, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı, en mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerde de sığındığımız, her zaman  yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve özgüvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı cumhuriyet nesillerinin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne yaparsak yapalım onların haklarını ödeyemeyiz. Fedakârlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü annelerimiz karşısında saygıyla eğiliyorum. Sizler, geleceğin Türkiye’sine yön verecek sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük bir görev üstlenmektesiniz. İlk öğretmen, yol gösterici, koruyucu ve yaşamdaki en büyük hazinemiz. Sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık olan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum” dedi.

Murat Teker’in şefliğini yaptığı Kartal Belediyesi Türk Sanat Müziği ekibi de, annelerin eşliğinde özgün eserler seslendirdi

Exit mobile version