Anlamlı Anneler Günü Etkinliği!

Yayın: 07:30 - 15.05.2013
Güncelleme: 07:30 - 15.05.2013

Sultanbeyli Belediyesi Anneler Günü’nü hayatlarını Darülaceze’de devam ettiren anneleri ziyaret ederek kutladı.

Birbirinden anlamlı etkinliklere imza atan Sultanbeyli Belediyesi, Anneler Günü’nü Darülaceze’de kutladı. İlçe halkının katıldığı etkinlik, Darülaceze sakinlerini mutlu etti. Programa katılan davetlileri Darülaceze yetkilileri karşıladı ve kurum hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Ardından yetkililer davetlilere Darülaceze’yi gezdirdi. Davetliler annelerle sohbet edip onlara çiçek verdi.

“Ziyaretler Bizi Mutlu Ediyor”

Darülaceze sakini Müzeyyen Yantu Sultanbeyli Belediyesi’ne yaptığı bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti. Yantu duygularını şu ifadelerle özetledi: “Bizi çok kişi ziyaret ediyor. Bütün ziyaretlerden mutlu oluyoruz. Ağırlıklı olarak öğrenciler, gençler geliyor. Gençler tarafından sevildiğimizi bilmek bizi mutlu ediyor.”

Yantu ayrıca Darülaceze’de çok iyi bir ortam olduğunu ve kendileriyle kurumda üst düzeyde ilgilenildiğini ifade etti.

“Yaşlılar Baştacı”

Darülaceze sakinlerini ziyarete gidenler arasında yer alan Sultanbeyli Endüstri Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Resul Yaser Çetinkaya, “Burada hayatlarını devam ettiren yaşlılar çocukları için çabaladılar. Biz de ziyaretimizde onların evlatları gibi davranıp ellerini öptük. Evlatlarının yerlerini alamayız, bunu biliyoruz.” dedi.

Sultanbeyli Belediyesinin yaptığı Darülaceze ziyaretini çok anlamlı bulduğunu ifade eden Çetinkaya, “Belediye yaptığı çalışmalarla yaşlıları baş tacı yapıyor.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version