Öğrenciler Yılın “En”Lerini Seçti!

Yayın: 09:16 - 17.05.2013
Güncelleme: 09:16 - 17.05.2013

Anafen Okulları tarafından düzenlenen ‘Gönlümüzce’ gecesinde, yılın en iyi televizyon yapımlarına ödül verildi. Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninin sunuculuğunu oyuncu ve komedyen Kadir Çöpdemir yaptı.

Anafen Okulları’nın yılın en iyi televizyon yapımlarını ödüllendirildiği gecede yılın komedi dizisi; Seksenler, yılın en iyi filmi; Selam, yılın haber spikeri; Kemal Gülen ödüle layık görüldü. Ödül gecesinde TV yapımlarının yanı sıra SBS Türkiye birincileri matematik olimpiyatları birincileri, uluslararası yarışmalarda ve Türkiye çapında dereceye giren öğrencilere de çeşitli ödüller verildi.

Davetliler arasında, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Şentop, Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kara, Sultanbeyli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Keskin ve Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek gibi önemli isimler de vardı.

Anafenli öğrencilerin davetlilere müzik ziyafeti sunduğu gecede, öğrencilerden oluşan orkestra ekibi konser verip, Sema gösterisi yaptı. Ardından folklor ekibi sahneye çıkarak yöresel dans yaptı. Tasavvuf müziği de izleyicilerden büyük alkış aldı. Son olarak öğrenciler, çeşitli Türk Halk müziği seslendirerek izleyenlerden tam not aldı.

9 Öğrenciden 4600 Öğrenciye!

Anafen Okulları Genel Müdürü Mustafa Aydın; “Şu an dünyanın en güzel şehirlerinden birinde en güzide öğrencilerimizin oluşturduğu Gönlümüzce programına gelmekle bizleri çok mutlu ettiniz. Zaman çok çabuk geçiyor. 1997 yılında Suadiye’de mütevazi bir binada 9 öğrenci ile eğitime başladık şu an 4600 öğrencimiz var. Bugün kocaman bir aile olduk. Yurtiçi ve yurtdışında önemli başarılar elde ediyoruz. Bu gecede bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza Anafen Okulları adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Exit mobile version