Şehir Şenlendi!

Yayın: 11:35 - 27.05.2013
Güncelleme: 11:35 - 27.05.2013

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrenci kulüpleri ve öğrenci birliğinden gönüllü öğrencilerin hazırladığı bahar şenliği, Altunizade Batı Kampüsü’nde gerçekleşti. Şehir’li öğrenciler, “Sahne Bizden” ve “İstanbul Lezzetleri” gibi özgün etkinliklerle tüm yılın yorgunluğunu atarak gönüllerince eğlendi.

 

İstanbul Şehir Üniversitesi Batı Kampüs’ünde gerçekleşen Şehir Şenlik ’13’ün teknik organizasyon ve hazırlığını tamamen öğrencilerden oluşan “Şenlik Komitesi” yaptı.

 

Sahne öğrencilerindi..

“Sahne Bizden” ve “İstanbul Lezzetleri”, “Sıra Gecesi” şenliğin en çok ilgi gören etkinlikleri arasındaydı. “Sahne Bizden” için Türkiye’nin birçok farklı ilindeki üniversiteden başvurular değerlendirildi öne çıkan yetenekler sahnedeki yerlerini aldılar. “İstanbul Lezzetleri” ile de İstanbul’da yüzyıllardan beri oluşan geleneksel damak tadının yanı sıra popüler lezzetler bir araya getirilerek, lezzet ve kültür şöleni sunuldu. Okay Temiz konseri de öğrencilere unutulmaz bir ŞEHİR gecesi yaşattı. Karaoke, guitar hero, şişme oyunlar, macera küpü, yaz sineması, 5D sinema tırı, laser tag gibi onlarca alternatif etkinliklerle de öğrenciler, tüm yılın stresini atma şansı buldular.

Exit mobile version