MENÜ ☰
Ramazan Ayı
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Etkinlikler, Flaş, Kültür-Sanat » Sünnet Kampanyası Şölenle Devam Ediyor

Sünnet Kampanyası Şölenle Devam Ediyor



Kartal Belediyesi yıl boyu gerçekleştirdiği sünnet kampanyasını düzenleyeceği şölenle perçinleyecek.

Kartal Belediyesi Yıl boyu sünnet kampanyası düzenleyerek bir ilke imza attı. Kartal’da ikamet eden sünnet çağına gelmiş çocukları yıla yayarak sünnet ettiren Kartal Belediyesi, onların eğlenmelerini de unutmadı. 11 Ekim Pazar Günü Kartal Meydanında saat: 14.00’da başlayıp 23.00’a kadar sürecek olan bir şölen düzenleyecek.

Program 14. 00 ’da çocuklar için hazırlanan oyun parkı eğlenceleriyle başlayacak. Uzun adam, Pamuk Prenses, Sinderella, Badman, Palyacolar, Şişme Fil ve animasyon eğlenceleriyle saat 17.00’a kadar devam edecek. 18.00’da Kartal Meydanına kurulan sahnede, sevilen Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Önder Keskin’in özel şovları ve sunumuyla Ateşbaz, İllüzyonist Erkan Obüs ve en genç Jonklör Kaan Obüs gösteriler sunacak.  Animasyon   eğlenceleriyle devam edecek olan program 19.30’da bitecek.

20.00’ da ise konserler başlayacak sahneye ilk olarak Karadeniz Türküleri seslendirecek olan Cengizhan Kavalcı gelecek. Daha sonra gençlerin en sevdiği şarkıcıların başında gelen Yusuf Güney konseri ile devam edecek olan şölen havai fişek gösterileriyle sona erecek.

Erdal Yıldırım

📆 07 Ekim 2009 Çarşamba 18:16   ·   💬 0 yorum   ·   ⎙ Yazdır
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kartal Gazetesi Ekran görseli web anasayfa

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

ANKET

Henüz anket yok.

BAĞLANTILAR