Sancaktepe’de Sevginizle Büyüyecek

Yayın: 07:15 - 08.10.2009
Güncelleme: 07:15 - 08.10.2009

Sancaktepe İlçe Kaymakamlığı ve Sancaktepe Belediyesi ortak bir projeyi hayata geçirdi. Sancaktepe İlçe Kaymakamı Necmettin Kalkan ile Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem oluşturan“Sevgi Mağazası “isimli sosyal duyarlılık projesine imza koydu. Sevgi Mağazası açılışını Başkan Erdem, Kaymakam Kalkan birlikte gerçekleştirdi. Açılış sonrası ihtiyaç sahibi vatandaşlar bizzat giydirildi.

Açılışa Mülki Erkan yanı sıra Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Azim Ekinci, İlçe Emniyet Müdürü hayırsever iş adamlar, belediye başkan yardımcılar, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasında yerel yönetimler olarak sosyal devlet anlayışını bölgede uygulamak amacında olduğunu söyleyen Başkan Erdem;”Bu proje Kaymakamlığız ile belediyemiz aramızdaki ortak bir projedir. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla yaşayacak bir müessese açıyoruz. Zengin ve fakir arasında köprü olacağız. Öksüz yetim, gazi ve şehit çocuklarımızın tüm giyim ihtiyacını bu oluşturduğumuz kurumdan karşılayacağız. Bu projenin bir benzeri de Yenidoğan bölgesinde açtığımız Aşevi projemiz. Aşevimizde hazırlanan dört çeşit iki öğün sıcak yemeği ve sabah kahvaltısını gerçek ihtiyaç sahiplerinin adreslerin teslim ediyoruz. Bunu yaparken gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz” dedi.

Bu projenin gönülleri birleştirdiğini, umutları mutluluğa dönüştüğünü vurgulayan Erdem, hayırlı bir hizmete imza atıldığını, birçok insanın yüzünün güldüğünü ve sosyal bir yaraya çare üretildiğini kaydetti.

Kaymakam Necmettin Kaymakam ise Sancaktepe İlçesi’ne yeni bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Sancaktepe Belediyesi’nin gayretli çalışmalarıyla en kısa zamanda bölgenin parlayan yıldızı olacağını dile getirdi. Kaymakam Kalkan, hayırsever iş adamlarına yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Protokol konuşmaların ardından Kaymakam Necmettin Kalkan ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sevgi Mağazası protokolüne imza attı. Sonrasında hayırsever iş adamlarına plaket sunuldu.

Sevgi Mağazası açışını Başkan Erdem ve Kaymakam Kalkan birlikte gerçekleştirdi. Açılış sonrası ihtiyaç sahipler giydirildi. Bir ihtiyaç sahibi çocuğu baştan aşağı giydiren Başkan Erdem, verilen sevgi kartıyla alışveriş yaptı.

Sancaktepe İlçe Kaymakamlığı ve Sancaktepe Belediyesi’nin kısa süre konseptini oluşturup hayata geçirdiği ‘Sevgi Mağazası’ projesi ile ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar rencide edilmeden giydiriliyor. Beş yıldızlı giyim mağazalarını aratmayan ve ünlü markaların bulunduğu mağaza kalitesiyle göz dolduruyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Kaymakamlığın ve Sancaktepe Belediyesi’nin kendine verdiği sevgi kartıyla mağazada zevkine göre alışverişini yapıyor. Bu örnek proje herkesten takdir topluyor.

Exit mobile version