SUGEM’li Öğrenciler Yaz Okulunda Buluşuyor!

Yayın: 13:06 - 12.06.2013
Güncelleme: 13:06 - 12.06.2013

Sultanbeyli Belediyesi tarafından 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan ve öğrencilere okul derslerinde destek veren Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi yaz okulu düzenliyor.

Sultanbeyli’de 2012-2013 eğitim-öğretim sezonunda faaliyete başlayan ve bu kapsamda 400 öğrenciye hizmet veren SUGEM, öğrencileri için yaz okulu düzenliyor. SUGEM’de5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan öğrenciler eğitim aldı. Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan merkezde öğrencilere, matematik, Türkçe, fen bilgileri, sosyal bilgiler, İngilizce ve bilgisayar alanında ücretsiz eğitim verildi.

Öğrencileri her adımda başarıya götürecek adımlar atan SUGEM, şimdi yaz okulu düzenleyerek öğrencilerin tatilde de kişisel gelişimlerine ve eğitimlerine destek verecek.

 

Yaz Okulunda Hangi Eğitimler Var?

Değerler eğitimi ve sosyal aktiviteler olarak iki ana başlık altında toplanan yaz okulu eğitimlerinde siyer derslerinden zararlı alışkanlıklardan uzak durma eğitimine, ilmihal derslerinden doğruluk ve dürüstlük alışkanlığı kazandırma eğitimlerine kadar birçok konuda dersler verilecek. Bunun yanısıra öğrenciler piknik, turnuva ve gezilerle yaz okulunu en verimli şekilde değerlendirecek. Ayrıca bunların yanında ilerleyen günlerde İstanbulensis Gençlik Merkezi ve SUGEM’de gitar, bağlama, saz ve resim dersleri planlanıyor.

Yaz okuluna başvurular 20 Haziran tarihine kadar alınıyor. Katılmak isteyen SUGEM öğrencilerinin kayıtlarını SUGEM kurs merkezine yaptırmaları gerekiyor.

 

 

 

 

Exit mobile version