Kartal Belediye Başkanı Öz, çöken yol ile ilgili açıklama yaptı!

Yayın: 15:52 - 24.06.2013
Güncelleme: 15:52 - 24.06.2013

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede bir rezidans inşaatı sırasında caddede oluşan göçükle ilgili konuştu. Çökmenin nedenini araştırdıklarını belirten Başkan Öz, olayda can ve mal kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede Topselvi Caddesi üzerinde bulunan bir rezidansın hafriyat çalışması sırasında yol üzerinde meydana gelen göçük ve yolun trafiğe kapatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Başkan Altınok Öz, olayla ilgili rapordan sonra göçüğün nedenini öğreneceklerini belirterek, “Orada bir inşaat çalışması sırasında çatlaklar oluştu. Zabıta ekipleri, imardan sorumlu başkan yardımcımız derhal olay yerine intikal ediyor. Olayı görüyorlar. Trafiğe kapatıyorlar. Her türlü tedbiri alıyorlar. 5 dakika sonrada göçük meydana geliyor. İmalatla ilgili bir sorun var mı yok mu onu teknik ekip arkadaşlarımız inceliyor. Teknik ekibin bu konudaki raporu çıkmadan neden oldu bir şey söyleyemem” diye konuştu.
Olayda can kaybının olmamasının büyük bir şans olduğunu ifade eden Başkan Öz, “Tek sevindirici olan taraf belediye ekiplerinin ani karar vermesi ve tedbirini alması sonucu can ve mal kaybı olmaması. İşlek bir cadde. Çok büyük facia olabilirdi. 3 hafta içinde yolun trafiğe açılmasını öngörüyoruz” dedi.

İSTANBUL (İHA)
Exit mobile version