Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı.

Yayın: 12:14 - 28.06.2013
Güncelleme: 12:14 - 28.06.2013

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kurulduğu yıldan beri sunduğu ve büyük ses getiren Çok İstiyorum Bursu’na başvurular start verdi. Çok İstiyorum Bursu kapsamında, bu yıl da ŞEHİR’li olmayı çok istediğini en iyi anlatarak rektör, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan ŞEHİR jürisini ikna eden 3 öğrenci bu çok özel bursa sahip olacak.
İlk değerlendirme Çok İstiyorum Bursu’nu kazanan öğrencilerden
Başvurular neticesinde ilk eleme daha önce Çok İstiyorum Bursu kazanan öğrenciler tarafından gerçekleştirilecek. İkinci değerlendirmeye kalan 20 başvuru arasından bursa almaya hak kazananacak 3 kişiyi ise Rektör’ün başkanlığında öğretim üyeleri ve yöneticilerden oluşan bir jüri belirleyecek.
Format kısıtlaması bulunmuyor amaç yeteneği keşfetmek
Bu bursu neden çok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Şehir Üniversitesi’ni tercih ederek burssuz veya kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM tarafından yerleştirilen 3 öğrenci puanı ne olursa olsun tam burs almaya hak kazanacak. Format kısıtlamasının olmadığı; öğrencilerin yazı, resim, fotoğraf veya video gibi araçlarla kendini ifade edebildiği burs imkanına cokistiyorumbursu@sehir.edu.tr mail adresinden 10 Temmuz 12.00’ye kadar başvurular yapabilecek.
Çok İstiyorum Bursu neleri kapsıyor?
Öğretim ücretinin tamamından muafiyet,
9 ay süreyle yemek bursu,
Kitap-Kırtasiye giderlerinde kullanılmak üzere dönem başına 500 TL (Yıllık toplam 1000 TL)
Üniversite konukevinde ücret ödemeden kalma imkânı.
Katılım koşulları ve detaylı bilgi için: www.sehir.edu.tr

Exit mobile version