Kartal’da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 07:46 - 01.07.2013
Güncelleme: 07:46 - 01.07.2013

Kartal Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarının daha sağlıklı olabilmesi için yol çalışmalarına devam ediyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği, Kartal Orhantepe Mahallesi Tekel Caddesi Darphane önünde 250 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğinde yeni yol çalışması başlattı.
Kartal’da Engeller Aşılıyor
Kartal Belediyesi, Kartal’da engellilerin ulaşımlarının sağlıklı olabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol Yapım Amirliği, Uğur Mumcu Mahallesi Akşemseddin Caddesi Çamlıbelde Sitesi’nde engelli rampası yaptı. Kısa sürede bitirilen rampa, engellilerin hizmetine sunuldu.
“Kartal’da Engelleri Kaldırmak İçin Çalışıyoruz”
Kartal’da çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve Kartal’da vatandaşların ulaşımının daha rahat sağlanması için yeni yol ve asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Kartal Belediyesi sorumluluk alanında olan sokak ve mahaller ile caddelerde asfaltlama ve yol çalışmalarına devam edeceğiz. Çalışmalarımızı programladığımız biçimde sürdürüyoruz. Halkımıza belediye eli ile verilecek her çalışmayı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl da planladığımız sokak ve mahallelerde çalışmalara başladık” dedi.

Exit mobile version