The Green Parkt’a Ramazan şenliği

Yayın: 09:50 - 02.07.2013
Güncelleme: 09:50 - 02.07.2013

THE GREEN PARK’TA RAMAZAN ŞENLİĞİ The Green Park Hotels & Resorts; geleneksel iftar sofralarının en seçkin lezzetlerini sizlere sunuyor…
The Green Park Hotels & Resorts, bu yıl Ramazan günlerinde iftar sofralarını geleneksel Tük mutfağının en seçkin lezzetleriyle şenlendiriyor. Sultanlara layık bir keyif ve kaliteyle misafirlerin beğenisine sunan The Green Park Hotels & Resorts, Ramazan sofralarınız için birbirinden farklı alternatifler hazırladı. The Green Park; Taksim, Merter, Bostancı, Pendik Hotel & Convention Center, Kartepe Resort & SPA otellerinde, Ramazan’ın manevi atmosferini yaşatmak için “Osmanlı Mutfağı”nın zengin menülerini sizlerle paylaşıyor.
Canlı fasıl ve tasavvuf müziği eşliğinde, The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’ın Pendik sahilinde tümüyle kesintisiz deniz manzarasıyla,The Green Park Hotel Bostancı’nın Adalar manzaralı Berenge Restaurant’ında, yemyeşil bahçesiyle The Green Park Hotel Merter’de, İstanbul’un kalbi olarak kabul edilen Taksim’in oteller bölgesi Talimhane’de yer alan The Green Park Hotel Taksim’de ve 4 mevsim hizmet veren, eşsiz doğasıyla The Green Park Kartepe Resort & SPA’da Ramazan akşamlarının manevi lezzetlerini tadabilirsiniz.
The Green Park’ta 5 yıldızlı iftar keyfi, 49 TL’den başlıyor.
Rezervasyon: 444 72 75

Exit mobile version