Kartal Belediyesi yeni hizmet binası ve çevresinde çalışmalar tam gaz!

Yayın: 15:51 - 04.07.2013
Güncelleme: 15:51 - 04.07.2013

Çırçır caddesinde yapımına devam edilen Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında ve çevresindeki cadde ve sokaklarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Altyapı, yol asfaltlama ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye yetkililerinden edinilen bilgiye göre Eylül ayına kadar yeni hizmet binasının bitirileceği ve hizmete açılacağı belirtildi. Daha önceki Belediye Başkanı Arif Dağlar döneminde Katlı Otopark olarak inşaatına başlanan mevcut bina, Başkan Altınok Öz döneminde yapılan plan değişikliğiyle Kartal Belediyesi Hizmet binasına dönüştürüldü ve inşaatı dört yıldır devam etmektedir. Belediye hizmet birimlerinin hepsi bir arada olacak. Mevcut haliyle üç ayrı binada hizmet vermekte olan Kartal Belediyesi yeni binanın tamamlanmasıyla bütün birimlerini de bir arada toplamış olacak. Başkan Öz’ün de Başkanlık makam odası mevcut halde üç iken bir tane olacak.

Semt hareketlilik kazandı!

Yıllardır Cuma günleri kurulan semt pazarının da daha yukarı kısımlara kaydırıldığı cadde yeni haliyle Kartal’ın prestij caddesi olmaya aday olduğu söyleniyor. Çevre esnafının da bitimini dört gözle beklediği Belediyenin yeni hizmet binası o civara hareketlilik getireceğe benziyor. Belediye hizmet binasının faaliyete geçmesini heyecanla bekleyen çevre sakinlerinin yanı sıra her geçen gün yeni bir işyeri açıldığı da gözlenmekte.

 

Exit mobile version