Atalar Spor Kulübünden, Taek-Wondo’da Türkiye 1. si ve 2. si!

Yayın: 13:58 - 08.07.2013
Güncelleme: 13:58 - 08.07.2013

İstanbul Atalar Boks Spor Kulübü yıldızlar çıkarıyor

Kartal Atalar Camii altında faaliyet gösteren İstanbul Atalar Boks Spor Kulübünde yetişen sporcu gençler başarıdan başarıya koşuyorlar. Çeşitli branşlarda spor faaliyetleri gösteren spor kulübünün başarılı antrenörü Orhan Yenmiş nezaretinde yetişen gençler başarılarıyla madalyaları toplarken Kartal adına da sportif başarıyı gururla temsil ediyorlar.

Taek-Wondo’da Türkiye 1. si ve 2. si Atalar’dan

Taek-Wondo resmi antrenörü Orhan Yenmiş nezaretinde 02 – 05 Temmuz 2013 tarihinde Kayseri’de yapılan Yıldızlar Taek-Wondo Türkiye Şampiyonası’nda İstanbul Atalar Boks Spor Kulübü öğrencilerinden 49 kiloda Recep Anıl Çancı Türkiye 2. olurken, 61 kiloda Hasan Can Lazoğlu Türkiye 3. oldu.

Genç sporcuların kazandıkları bu başarıda önemli pay sahibi olan Antrenör Orhan Yemiş, öğrencilerinin başarısından guru duyduğunu dile getirirken, Atalar Camii İmam Hatibi Yücel Kara’ya da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Bizler çalışırken Yücel Kara hocamında bu başarılarda gerek maddi gerekse manevi destekleri ve özverisi için kendisine teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Exit mobile version