Kartal Belediyesi gençlik kariyer merkezi’nden gençlere destek

Yayın: 07:18 - 12.07.2013
Güncelleme: 07:18 - 12.07.2013

Kartal Belediyesi, gençleri eğitim konusunda yalnız bırakmadı.
Yeni yetişecek nesillerin eğitimine önem verdiğini her fırsatta belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün girişimi ile Kartal Gençlik Kariyer Merkezi üniversite tercih döneminde öğrencilere yol gösterici olacak.
Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi, İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı kapsamında Kartal Meydanı’na Rehberlik ve Danışma Noktaları kurdu. Üniversite öğrencilerine tercih dönemlerinde yardımcı olmak, bölüm ve alan araştırmaları konusunda gençleri aydınlatmak, rehberlik hizmeti vermek amacıyla kurulan Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi Rehberlik ve Danışma Noktaları gençlere ışık tuttu. 2-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında gençlere yardımcı olmak üzere kurulan noktalardan bugüne kadar 150’ye yakın öğrenci yararlandı. Her geçen gün öğrencilerin talepleri artarak devam ediyor. Kartal Belediyesi’nin yaptığı bu uygulamadan memnun olan öğrenciler aynı zamanda Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi’nin diğer etkinlikleri hakkında da bilgi alma fırsatı yakalıyor.
“Kartal Gençlik Kariyer Merkezi Projesi”, İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı kapsamında

Exit mobile version