SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mursi Geri Gelecek Başka Yolu Yok

Yayınlanma:
ABONE OL

İslam Coğrafyasında Akan Kan ve Gözyaşına Dur Demek İçin Türkiye’nin En Büyük Mitinglerine İmza Atan Saadet Partisi, İstanbul Kazlıçeşme’de Bir Milyon İnsanı Bir Araya Getirerek Mursi’ye Destek Verdi.

İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşına dur demek için Türkiye’nin en büyük mitinglerine imza atan Saadet Partisi, İstanbul Kazlıçeşme’de bir milyon insanı bir araya getirdi.
Türkiye’nin dört bir yanından Kazlıçeşmeye fevç fevç akın eden vatandaşlar Mısır’da Müslüman Kardeşlere yapılan uluslararası darbeyi proteste etmek için miting alanında tek yürek oldu. Çok sayıda yerli ve yabancı konuğun katıldığı mitinge Mısır Müslüman Kardeşler Genel Sekreteri İbrahim Münir, Ürdün Müslüman Kardeşler Genel Başkanı Hammam Said de hazır bulundu. Memur-Sen Genel Başkanı Ahmed Gündoğdu, Malezya Kelantan Eyaleti İslam Partisi Genel Başkanı Abdülhadi Awang, Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, Saadet Partisi GİK Üyesi Temel Karamollaoğlu da mitinge katılarak birer konuşma yaptılar.
DARBE YAPILDI, MASKELER DÜŞTÜ
On binlerce Başakşehirlinin katıldığı mitingde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak: ”Bu kara darbe, bu kirli müdahale, bu kanlı oyun Mısır halkına yapılmış bir ihanettir. Tarih bu ihaneti asla affetmez. Bu darbe bir ihanettir. Çünkü bu darbenin arkasında, Büyük Ortadoğu Projesi vardır. Bu darbenin arkasında; İslam ülkelerini bölüp, parçalamaya çalışan ırkçı Siyonizm ve küresel emperyalizm vardır. Bu darbenin arkasında, sömürgeci Amerikan kapitalizmi vardır. Bu darbenin arkasında, Afganistan’da, Irak’ta, Libya’da, Suriye’de yaptıklarını, şimdi de Mısır’da yapmak isteyen Haçlı güruhu vardır. Bu darbenin arkasında Filistin’e giden bütün yolları kapatarak, Gazze’de soykırıma devam etmek isteyen İsrail vardır. Öte yandan bu darbe maskeleri düşürmüştür. Her fırsatta demokrasi havarisi kesilen Batı’nın ikiyüzlülüğünü bir kez daha ortaya çıkmıştır.”dedi.
MURSİ GERİ GELECEK BAŞKA YOLU YOK
İhvan Genel Sekreteri İbrahim Münir: ”Amerika, Mısır’da sopanın ortasından tutuyor. İlk başta askeri darbe diyemediler, halkın darbeye karşı tutumunu görünce, bazı açıklamalar yaptılar. Amerika, Mısır’da iki yüzlü davranıyor. Batı ve Amerika müdahaleyi askeri darbe olarak görmediği için mahcup durumda. Amerika’daki bir çok sivil toplum örgütü müdahaleyi darbe olarak değerlendirmeye başladı. Yaşanan olaylarda 300 şehit verildi. İnsanlar namazda şehit edildi. Bu çok kötü bir durum. Ölenlerin çoğu çocuk ve kadınlardan oluşmakta. Bu şehitleri de terörist diye itham ediyorlar. Askeri darbe hedefine ulaşamamıştır. İnşallah en kısa zamanda gidecektir. Askeri cuntanın seçilmiş cumhurbaşkanını makamına getirmekten başka bir yolu yok”
İSLAM COĞRAFYASINDA DÖKÜLEN KANLARIN HESABINI NASIL VERECEĞİZ
Kamalak: “Bugünkü zalim köle düzeni yıkılmalıdır. Adil temellere dayanan ‘Yeni Bir Dünya’ kurulmalıdır. Yeni bir dünya kurulmadan insanlığın huzur ve barışa kavuşması mümkün değildir. Yeni bir dünyayı, adil bir sistemi ancak ve ancak Müslümanlar kurabilir. Çünkü Yüce Yaratıcı’nın bütün kulları için gönderdiği Barış Kitabı(Kur’an-ı Kerim) Müslümanların elindedir. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamber’in sünneti de Müslümanların elindedir. Bu yüzden; Buradan. İstanbul’dan haykırıyoruz ki; Ey İslam âleminin aydınları; Ey İslam ülkelerinin yöneticileri; Geliniz. YENİ BİR DÜNYA kuralım. Güçlerimizi birleştirelim, kardeşliğimizi en güçlü şekilde yeniden tesis edelim. Bir an evvel İslam Barış Gücü’nü kuralım. Avrupa Birliği peşinde koşmak yerine, İslam Birliği’ni kuralım. H.Z Ömer Kenar-ı Dicle’deki bir koyunun hesabını veremezken, Irak’ta öldürülen 1,5 milyon masumun hesabını nasıl vereceğiz? Suriye’de ölen 100 bin canın hesabını nasıl vereceğiz? Afganistan’ın, Libya’nın, Yemen’in, Kudüs’ün, Gazze’nin hesabını nasıl vereceğiz? Kahire’de namaz kılarken şehit edilen 53 Müslümanın hesabını nasıl vereceğiz.”

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]