SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Dünya’nın en ileri teknolojisine sahip i’m Watch ile tüm bildirimler her an bileğinizde

Yayınlanma:
ABONE OL

 i’m Watch, bir saatten çok daha fazlasıdır. Akıllı telefonunuzun kullanım alanlarını çoğaltan yeni nesil bir aygıttır. Bu doğrultuda akıllı telefonunuzu cebinizde, çantanızda veya çalışma masanızın üzerinde bırakabilirsiniz.
Dünyada giderek hız kazanan akıllı saat trendinin en önemli örneklerinden birisi olan i’m Watch, ülkemizde de geçtiğimiz aylarda Aksoy Bilişim tarafından satışa sunuldu.
i’m Watch ile akıllı telefonunuzu elinize almak zorunda kalmadan, Facebook, Twitter, Instagram ve E-mail hesaplarınızda aldığınız sosyal medya ve email hesaplarınıza ait tüm güncellemeleri size bildiriyor.
Dünyada 650.000 adet satılan i’m Watch, Android tabanlı i’m Droid 2 arayüzünü kullanırken, Android, BlackBerry 10 ve iOS işletim sistemleri ile Bluetooth yoluyla iletişim kurabiliyor. Gelen aramaları doğrudan saatten cevaplayabiliyor, arama yapabiliyor ve akıllı telefonunuzu yönetebiliyorsunuz.Yüksek performanslı, güçlü bir cloud teknolojisi sayesinde i’m Watch’ı uzaktan da kontrol edebiliyorsunuz; İnternet yoluyla akıllı saatinizin uygulama ve verilerini yönetebiliyorsunuz.
24/48 saat boyunca dayanan şarjı ise çok pratik. I’m Watch’a bağlayacağınız şarj kablosu ile bilgisayardan ya da prizden şarj edebilirsiniz.
Bileğinizde her şeye sahip olmak varken neden zaman kaybedesiniz?
Facebook
Arkadaşlarınızın tüm postları gerçek zamanda anlaşılır şekilde görüntüleniyor. Like yapabiliyor ve bildirimleri düzenli olarak alabiliyorsunuz.

Twitter
Bütün Tweet’lerinizin eksiksiz listesini görebiliyor, favori tweetlerinizi okuyabiliyorsunuz.
Instagram
Takip ettiğiniz arkadaşlarınızın fotoğraflarına bakabiliyor ve like edebiliyorsunuz.
SMS
Akıllı telefonunuza bir SMS geldiği anda i’m Watch bunu size bildirir. Ve bunu doğrudan i’m Watch’tan okuyabiliyorsunuz.
E-Mail:
E-mail hesabınızı kurabilir, mail geldiğinde uyarı alır ve maillerinizi okuyabilirsiniz.
7 renk seçeneği
I’m Watch, her tarza ve duruma uygun yedi farklı renk ile italyan tasarımının estetiğini birleştiriyor. Hafif ve dayanıklı bir gövdeye sahipken, teknolojinin en iyi yanlarını sadece 95 gram içinde topluyor.

İlgili Haberler

Ekonomi
17 Mayıs 2024
Bakan Şimşek’ten enflasyon açıklaması

Merkez Bankası’nın piyasa beklenti anketini açıklamasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten de enflasyon mesajı geldi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bugün bir açıklama yaparak enflasyon tahminlerini  yayınladı. Hemen ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden enflasyona ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Bakan Şimşek, ekonomi programının olumlu etkilerinin enflasyon üzerinde görülmeye […]

Ekonomi
17 Mayıs 2024
Emekliye Bayram Müjdesi Erken Geldi! Bayram İkramiyesi 8000 TL Oldu

Emekli bayram ikramiyesi sıcak gelişme. Kurban Bayramı müjdesi erken geldi. Bayram ikramiyesi 8000 TL oldu. Emekli bayram ikramiyesi son dakika gelişmesi duyuruldu. Türkiye’deki milyonlarca emekli Bayram öncesinde Kurban Bayramı ikramiyesi olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında Bayram ikramiyesini iktidarını açıklamış ve dini bayramlar öncesinde yani yılda iki defa emeklilere 3’er bin TL olmak üzere toplamda […]

Ekonomi
17 Mayıs 2024
Emekli İçin Son Dakika! Temmuz Ayında Maaşlara Yapılacak Zam Oranı SİLBAŞTAN Hesaplandı

Son dakika haberi… Emekli Temmuz zammı hesaplandı. Yeni zam oranları ile emekli maaşları belli oldu. Emekli maaşları Temmuz ayında, TÜİK’in açıkladığı 6 aylık enflasyon oranında artacak. SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklisinin maaşı değişecek ancak farklı oranlarda bir artış gerçekleşecek. Milyonlarca emeklinin maaşına yapılacak zam oranlarına ilişkin yeni rakamlar ve yeni formüller belli oldu. Merkez Bankası […]

Ekonomi
17 Mayıs 2024
Borcu olana TBMM Müjdesi! O tarihte Borçlar Siliniyor

TBMM’den borcu olana müjde geldi. O tarihten itibaren borçlar silinecek. Cumhurbaşkanı borç kapatma kredisi için onay verildi. Türkiye’deki ekonomik kriz özellikle kredi ve kredi borcu olan vatandaşı buldu. Çünkü kredi ve kredi kartı faiz oranları çok arttı, vatandaşlar zaten ödeyemedikleri borçların içinden çıkamaz hale geldi. Borcu olanlara TBMM müjdesi az önce verildi. Vatandaşın yükünü rahatlatacak […]