SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İftar Soframız Abdurrahman Gazi Mahallemizdeydi

Yayınlanma:
ABONE OL

Her mahallede iftar programı düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, bu sefer iftar sofrasını Abdurrahman Gazi Mahallesi’ne kurdu. Binlerce kişi yine aynı sofrada iftarını açtı.
Gönül sofralarını Sultanbeyli sokaklarına kuran belediye, bu sefer Abdurrahman Gazi Mahallesi Ferah Caddesi’nde binlere kişiye aynı sofrada iftar açtırdı. Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Erdoğan, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç ve 5 binin üzerinde ilçe sakini katıldı.
İlçe Halkıyla Buluşuyoruz
İftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Ramazan’ın kutlu ikliminin Sultanbeyli’yi sardığını ifade etti. Sokak iftarlarında ilçe halkıyla buluştuklarının altını çizen Keskin, “Bu Ramazan oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimizi daim kılmak elimizde. Her yıl mahallelerimizde sizlerle bir araya gelmek bizim için iftarların en güzeli. Bu yıl tüm mahallelerimizde kuracağımız iftar sofralarımızla hep birlikte iftar coşkusunu yaşayacağız. İftar öncesi çocuklarımız için çocuk şenlikleri düzenliyoruz. Bu şenliklerle çocuklarımız eski Ramazan geleneklerinin yaşatıldığı etkinliklerde eğleniyor. Ayrıca Kent Meydanımızda çok değerli isimlerden bu kutlu ayın hikmetlerini dinliyor, ilahi ve ezgilerle ruhumuzu besliyoruz” şeklinde konuştu.
Sorunlar Geride Kalıyor
Tüm gayretlerinin ilçe halkına hizmet etmek olduğunu kaydeden Keskin, Sultanbeyli’nin ilçe halkının desteği ve yöneticilerin çabaları sonucu kalkındığını söyledi. Sultanbeyli’nin artık sorunlarını geride bıraktığının altını çizen Keskin, “TEM bağlantı yollarımız açıldıktan sonra ilçemiz gelişimine gelişim kattı. Bu gelişim süreci hala devam ediyor. Yatırımların gelmesine bu hizmet vesile oldu. Başbakanımızın katıldığı bir törenle açtık. Yatırımlar ilçemizde istihdama büyük katkı sağladı. Her açılan fabrikada, üretim tesisinde ve alışveriş merkezinde ilçe halkımız çalışıyor. Bu durum bizi mutlu ediyor. Yatırımın önündeki her engeli kaldırdık” dedi. İlçeye yeni kamu binaları da kazandırdıklarını kaydeden Keskin, Gölet Projesi’nde sona gelindiğini ve açılış için son hazırlıkların yapıldığını söyledi. İnşaatı hızlı bir şekilde devam eden devlet hastanesi hakkında katılımcılara bilgi aktaran Keskin, ilçede son yıllarda eğitim yatırımlarının arttığını vurguladı. Yeni okullarla birlikte Sultanbeyli’nin eğitim çıtasının hızlı bir şekilde yükseldiğini kaydederek, “Bu durum bizleri mutlu ediyor. Gençlerimize yatırım yapıyor, onları en iyi şekilde yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. Yeni okulların yanında onlara daha kaliteli hizmet ve eğitim sunabilmek için gençlik merkezlerimizi de hizmete açtık. Buralardan gençlerimizin en güzel şekilde istifade etmesini istiyorum” dedi.
Dereler Islah Ediliyor
İlçenin ulaşım alanında gelmiş olduğu nokta hakkında katılımcılara bilgiler veren Başkan Keskin, İETT hat, sefer ve otobüs sayılarının artırıldığını, artık ilçe halkının konforlu araçlarda yolculuk yaptığını ifade etti. Keskin, “Ama biliyoruz ki kesin çözüm metrodur. İlçemize gelecek olan metronun projeleri tamamlandı. Bunun yanında üçüncü köprü ve hızlı tren de ilçemize hem kalkınma anlamında hem de ulaşım anlamında değer katacak. Birkaç yıla metro, hızlı tren ve üçüncü köprü hizmete girecek” dedi. Dere ıslahları, asfalt ve kaldırım çalışmalarının ne aşamada olduğunu davetlilere aktaran Keskin, mülkiyet çalışmalarında sona yaklaşıldığını ifade etti.
Sultanbeyli’de sokak iftarına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz “Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. Binlerce kişinin bir araya geldiği bir ortamdayız. İyi ki sizler geldiniz. Gelmeseniz bu güzellikler olmazdı” ifadelerini kullandı. Boyraz, Ramazan ayının dayanışma, birlik ve paylaşma ayı olduğunun altını çizerek, “Bugün hem ekmeğimizi hem sevgimizi paylaşıyoruz. Anadolu’nun her ilinden insanlar burada aynı sofrada” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de “Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde oturan bir kardeşiniz olarak sizlerle birlikte aynı iftar sofrasında olduğum için çok mutluyum. Ramazan birliktir, beraberliktir. Bunu en güzel şekilde yaşıyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]