TÜMKASDER Sevgi Evi Çocukları ile İftarda Bir Araya Geldi

Yayın: 07:03 - 20.07.2013
Güncelleme: 07:03 - 20.07.2013

Hemen hemen her hafta düzenli olarak bir etkinlik tertip eden ve Ramazan ayı süresince her gün 500 kişiye aşevi projesi kapsamında yemek dağıtımı yapan TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular Derneği) Sevgi Evinde kalan çocukları ve beraberindeki Hürriyet mahallesi muhtarı Neşe Benek ile Şahpaz Köyü muhtarı Recep Soydan’ı ağırladı. Etkinliğe TÜMKASDER genel başkanı Murat Çalık’ın yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleride katılım gösterdiler.
Etkinlikte konuşan TÜMKASDER genel başkanı Murat Çalık; “Dernek olarak ramazan ayı süresince her gün 500 kişiye aşevi projemiz kapsamında yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Diğer yandan aralıksız bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz ve bu bağlamda iyi bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. Dernek yönetim kurulumdan ricam bu akşam aramızda olan çocuklarımızı bayramda da unutmayalım ve elimizden geldiğince yavrularımızın bayrama en güzel şekilde hazırlanmalarına vesile olalım. Bu sebeple mübarek ramazan bayramında yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sevgi evlerinde kalan çocuklarımızın giyimlerini ve bayram şekerlerini hep birlikte temin edeceğiz. Diye konuştu.
Çalık, ramazan ayı içerisinde TÜMKASDER olarak büyük bir iftar vermeyi planladıklarını ve yönetim kurulu toplantısının ardından konuya dair açıklık getireceklerini sözlerine ekledi ve iftara katılım gösteren muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
İftar yemeğinde söz alan Hürriyet mahallesi muhtarı Neşe Benek ise yaptığı konuşmada; TÜMKASDER’i yakından takip ediyor ve yaptıkları çalışmaları takdir ediyoruz. Sosyal anlamda gerçekleştirdiği projelerle TÜMKASDER’in birçok derneğe örnek teşkil ettiğini belirtmek isterim. Gerek bugün gerekse de bugünden sonra TÜMKASDER’in bu bağlamda ki projelerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız diye konuştu.
Şahpaz Köyü muhtarı Recep Soydan ise TÜMKASDER yönetim kurulu ile üyelerine teşekkür ettiğini belirterek iftar programını düzenleyenlere emeklerinden ötürü duyduğu minneti dile getirdi.
TÜMKASDER yönetim kurulu başkan yardımcısı Tarkan Baş’ta iftar programında söz alarak sosyal sorumluluk anlamında ki çalışmalarının artarak devam edeceğini belirterek genel başkan Murat Çalık ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini belirtti.

Exit mobile version