SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yazıcı, Tuzla Marina Projesini tanıttı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; Maltepe, Kartal, Pendik ve Tuzla’daki yerel basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. İftar programında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Pınar Balkan Bulut ve Başkan Danışmanı Harun Oğuzhan’da hazır bulundu.

İftar programında basın mensuplarına projelerini ve hedeflerini anlatan Dr. Şadi Yazıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Tesislerindeki iftar programında bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, göreve geldikten itibaren bütün projelerini gerçekleştirdiklerini belirterek, yakında yeni projelerinin başlayacağını ifade etti.

sadi---yazici--ekibi

Yerel basın mensuplarıyla iftar programında basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Yazıcı, Tuzla’ya yapılacak olan 400 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatının yakında başlayacağını belirterek, “ Tuzla Devlet Hastanesi 400 yataklı mükemmel bir poje ile hayata geçecek. Hastanemizin projesini TOKİ’ye gönderdik. Önümüzdeki dönemde Türkiye’de yapılacak olan 8 Hastane’den birisi Tuzla’mızda yapılacak. 83 Milyon TL’ye mal olacak olan hastanemizde 70 adette yanık ünitemiz olacak. Hastanemiz tamamlandıktan sonra Kartal Devlet Hastanesi ve Marmara Hastanesi’nin yükünü azaltmış olacağız” dedi.

marina

İftar programının ardından Tuzla Marina’nın lansmanını basın mensuplarıyla paylaşan Dr. Şadi Yazıcı, “ Marina’mız İstanbul’un sayılı 5-6 projesinden biridir. Marina’mızın tamanlanmasının ardından 2.500 kişiye burada iş imkanı sağlayacağız. Bu 2500 kişinin tamamı Tuzla’mızdan olacak. Aynı şekilde Eylül ayında açılışını yapacağımız Şelale Park’ta da öncelikle Tuzlalılar çalışacak. İstanbul’un en uzun ve güzel sahil şeridine sahip Tuzla’nın kıyılarını daha verimli ve katma değeri yüksek projelerle değerlendirmek adına Marina Projesi gündeme hayat geçirildi. Tuzla turizmine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak Marina Projesi Tuzla’nın yıldızını daha da parlatacak” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dr. Şadi Yazıcı, “ Seçimlerde kazanamazsanız, Tuzla’da şunu da yapamadım diyebileceğiniz bir projeniz var mı sorusuna, “ Öyle bir şey olmaz. Çünkü aday gösterilirsem mutlaka kazanırım” diye cevap verdi.

Dört büyük anket firmasıyla Tuzla’da sürekli kamuoyu yoklaması yaptıklarını da ifade eden Şadi Yazıcı, aday gösterilmesi halinde Tuzla Halkı’nın kendisine olan desteklerinin % 60’a ulaştığını da belirtti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, basın mensupları ile geçtiğimiz Mayıs ayında yaptırdığı kamuoyu yoklaması verilerini de paylaştı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]