SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Orhan Gazi Mahallesi İftarı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarları tüm hızıyla devam ediyor.

İftar sofraları bu sefer Orhan Gazi Mahallesi’ne kuruldu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, iftar programında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Her mahallede sokak iftarı düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, gönül sofralarını bu defa Orhan Gazi Mahallesi’ne kurdu. Mahalle sakinlerinin büyük ilgisinin olduğu iftar programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç ve çok sayıda mahalleli katıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, iftar programına gelen mahalle sakinlerine evlerinde oruç açmak yerine kurulan sokak iftarına geldikleri için duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Tüm mahallelerde sokak iftarlarında ilçe halkıyla biraraya geldiklerini kaydeden Keskin, Mısır da yaşanan gelişmelere değindi. Gerçekleşen darbeyi asla kabul etmediklerinin altını çizen Keskin, “Demokrasiyle seçilmiş bir Cumhurbaşkanını meşru olmayan yollarla indirdiler. Ardından Mısır’da son birkaç gündür büyük bir kargaşa var. Bizler her zaman zalimlerin karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Dünya yaşanan zulümleri görmese de bizler görüyoruz. Buradan zulme uğrayanlar için dua ediyoruz” dedi.
“Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var”
Komşu ülkelere bakıldığında bir karmaşanın hakim olduğunu ifade eden Keskin, temennilerinin kısa zamanda karmaşaların yaşandığı ülkelerde hayatın normale dönmesinden yana olduğunu kaydetti. Keskin: “Ülkemizde birlik ve beraberliğimize çok ihtiyacımız var. Komşu ülkelere baktığımızda bunun ne kadar önemli olduğunu hep birlikte görüyoruz. Cennet gibi bir vatanda yaşıyoruz ve biz biliyoruz ki farklılıklarımız bizim en büyük zenginliğimiz” şeklinde konuştu. Türkiye’de kısa süre önce karanlık odakların ülkeyi karıştırmak için işbaşı yaptıklarını hatırlatan Keskin, “Ülkemizin ilerleyişinden rahatsız olanlar önümüzü kesmek istedi, ilerleyişimize dur demek istedi. Güçlü ekonomimiz ve istikrarımız sayesinde bu kirli oyunlar amacına ulaşamadı ve sizlerin de duasıyla son buldu” dedi.
“Var Gücümüzle Hizmet Ediyoruz”
İlçede son 4,5 yılda yapılan çalışmalar hakkında konuşan Keskin, “Sizlerin desteği ve duasıyla ekibimizle birlikte 4,5 yıldır var gücümüzle hizmet ediyoruz. Bizden önce ilçemize emeği geçmiş, hizmette bulunmuş olan başkanlarımı tebrik ediyorum. Bizler 4,5 yılda ilçemize çok şey kazandırdık. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız ama yaptıklarımızla ilçemizi iyi bir noktaya taşıdık” dedi. Yapılan hizmetlere kısaca değinen Keskin, “TEM bağlantı yolları göreve geldiğimiz de yoktu. Artık TEM’i konuşmuyor, onunla birlikte gelen yatırımları konuşuyoruz. Bu yatırımlarla gelen fabrikalarda, atölyelerde ilçemizin güzide insanları çalışıyor. Her yatırım daha fazla istihdam demektir. Bu bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu. İlçeye yapılan yeni kamu binalarına da değinen Keskin, hükümet konağı, askerlik şubesi ve kültür merkezleriyle daha kaliteli hizmetin ilçe halkının ayağına getirildiğini ifade etti. Keskin, Gölet Projesi’nde de sona yaklaşıldığını ve önümüzdeki günlerde açılacağını kaydetti.
“Hastane İçin Büyük Çaba Harcadık”
400 yataklı devlet hastanesinin inşaatının çok hızlı devam ettiğini ifade eden Keskin, hastanenin ilçeye kazandırılması için büyük çaba gösterdiklerini ifade etti. Hastane yapılması konusunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini kaydeden Keskin, “Mecidiye Mahallesi’nde Toplum Ruh Sağlığı Merkezini geçtiğimiz aylarda hizmete açtık. İlçemiz yakın zamanda ağız ve diş hastanesine kavuşacak. Bizler ilçemizi her platformda anlatıyor, yatırımcıyı davet ediyoruz. İlçemizdeki projelerin hayata geçirilmesinde takibimizin büyük payı var” dedi. Devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarına da değinen Keskin, ilçenin asfalt olarak çok büyük bir eksiği bulunmadığını, kaldırım eksiklerinin de büyük bölümünün giderileceğini kaydetti. İlçede eski parayla 150 trilyonluk dere ıslahı çalışmasının yapıldığı kaydeden Keskin, dere ıslahlarını önemsediklerinin altını çizdi.
Sultanbeyli’nin son dönemde onlarca eğitim yuvasına kavuştuğunu vurgulayan Keskin, yeni okulların yanı sıra gençlik merkezlerinin de ilçe halkının ve özellikle gençlerin hizmetine sunulduğunun altını çizdi.

İlçeye büyük katkı sağlayacak olan metro, üçüncü köprü ve hızlı tren projelerine de değinen Keskin, bu hizmetlerle Sultanbeyli’nin kaderinin bir kez daha değişeceğini ifade etti. Başkan Keskin son olarak mülkiyet konusuna değindi ve çalışmaların sona yaklaşıldığını kaydetti.
AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de iftar için gelen mahalle sakinlerini selamladığı konuşmasında önce Mısır’da gerçekleşen olaylara değindi, ardından birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu kaydetti. Sevinç, “Hepimiz bu ülkenin eşit vatandaşıyız ve kardeşiz. Ülkemizdeki huzurun ve kardeşliğin daim olmasını diliyorum. Birlikte iftar sofralarında buluşuyoruz. Bu tablolar çok güzel” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]