SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkanı Öz ‘de aday adaylık başvurusu yaptı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 2014 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olmak için CHP Kartal İlçe Merkezi’ne başvuru da bulundu.

 

Kartal Belediyesi Merkez Binadan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İlçe Merkezi’ne yürüyerek giden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’e yol boyunca kalabalık bir grup eşlik etti. Alkışlarla, sloganlarla desteklenen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  CHP İlçe Merkezi’de de alkışlarla karşılandı. Kartal Belediye Başkanlığı Aday Adalığı başvuru belgelerini CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’e teslim eden Başkan Op. Dr. Altınok Öz, burada sık sık alkışlarla kesilen bir konuşma yaptı.

baskan--oz-yuruyus

“Hayatım Boyunca Elitist Olmadım”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, aday adaylığı belgelerini Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’e teslim ettikten sonra yaptığı konuşma asla elitist olmadığını, CHP ve Sosyal Demokratlığın ilkelerine zıt düşecek bir davranışta bulunmadığını belirterek şöyle konuştu: “Sevgili arkadaşlar, tatilini yarıda kesip görev sorumluluğu içerisinde bugün benim müracaatımda bulunan ve bulunma hassasiyeti gösteren Sayın İlçe Başkanımız Avukat Kamer Gök’e teşekkür ederim. Hayatım boyunca elitist olmadım yani ayrıcalıklı olmadım. Olmak da istemedim. Partimin kurallarının, kurullarının gereği olarak ‘31 Temmuz adaylık müracaat için son gündür’ dendiği için 31’inde müracaat etme kararı almıştım. Bu süre uzatıldı. Ama ben kararımı böyle aldığım için uzatmama ve ötelememe yönünde tercihimi kullandım. Onun için Kartal CHP İlçe Başkanlığı’ndayım. Burada sizlerle paylaşmak istediğim konular var. Sevgili arkadaşlar, 4,5 yılımız geçti. Herkesi mutlu ettim diyemem.  Herkesi mutlu edemedim. Aldığım parti kültürü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrasinin temel ilkelerine zıt düşecek hiçbir davranışın içine girmediğimi ve bu yolda yürüdüğümü belirtmek istiyorum.”

 

“Hürriyet Bireysel İsteğin Önüne Geçti”

 

Bir anısını paylaşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bunun mutluluğunu, bu görevi yapmanın hazzını yaşadığımı söylemek istiyorum. Stratejik olarak yanlış davrandığımız, yanlış planladığımız veya olgunlaşmadan harekete geçirdiğimiz bazı şeyler oldu. Ama bir şeyi özellikle belirtmek istiyorum. İstekleri karşılanamayan bir kadın, iyi de tanıdığım bir kadın, bir gün Anıt Kafe’de otururken yanıma geldi. Bir isteğini yerine getirtmediğim için üç yıl benimle konuşmadı. Gezi parkı olayından sonra ise aynı kadın yanıma gelerek “Hürriyetim bireysel isteklerimin çok daha önümdeymiş. Kartal’ın hürriyet ve özgürlük ortamı beni bu noktaya getirdi. Onun için sizin elinizi öpmek istiyorum ve geçmişi kapatmak istiyorum’ dedi. Biz bu özgürlük ortamını Kartal’a sunabildiysek en büyük başarımız o olmuş demektir” dedi.

 

“2015 Yılında Hekim Dışında Kimse Sünnet Yapamayacak”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuşması sırasında hayata geçirdiği projelere de değinerek “Yıl boyu sünnet kampanyasını 5 yıldır yapıyoruz. Aralık ayında Sayın Milletvekilimiz Mahmut Tanal,  Meclis’e bir önerge sundu. Geçen ay da AKP’liler Meclis’e sundu. 2015 yılından sonra hekim dışında kimse sünnet yapamayacak.  Kartal Belediyesi’nin önemli bir uygulaması Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde her iki partinin de gündemine oturdu” dedi.

 

“Yerinde Dönüşüm Dedik”

 

Yerinde dönüşüm konusundan bahseden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuşmasına şöyle devam etti: “ Biz yerinde dönüşüm dedik, deprem dönüşüm dedik. Deprem dönüşümü ve yerinde dönüşümü, 2009 seçiminden iki yıl sonra Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve hükümetin de gündemine taşıdık. Hiçbir belediye yoktur ki Deprem Dönüşüm Müdürlüğü Kursun. Hiçbir belediye yoktur ki deprem nedeniyle evi boşalacak ailelere kira yardımı yapsın ve yapacak diye Meclis kararı almış olsun. Ancak Van Erçiş depreminden sonra hükümetin gündemine geldi ve kanun çıktı. 6306 sayılı yasa vesilesiyle bu da veriliyor. Bunda da öncü olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Yine Temmuz ayı başında imar mevzuatında bir değişiklik ve genelge çıktı. İmar yönetmenliğinin 64. maddesini oraya koyduran Kartal Belediyesi’dir arkadaşlar. Sayın Bakan’a bunu ‘Mutlaka yağmur sularını depolayalım, gri su olarak kullanalım’ diye arz etmiştik. İmar Kanunu’nun 64. maddesi olarak kondu.”

 

 

“Kartal’ı Önemli Bir Noktaya Getirmek İçin Hepimize Görev Düşüyor”

 

Kartal’ın büyümesi ve önemli bir noktaya gelebilmesi için herkese görev düştüğünü vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, şöyle konuştu: “Arkadaşlar, 5 yılda yapamadığımız çok önemli bir şey daha var. ‘Ben partiliyim’ diye görev alanlar ve ‘benim yerim garanti’ diyenlere, partililiğin gereği olarak daha çok çalışması gerektiğini, hem partiye hem de Kartal’a ve İstanbul’a çok daha şeyler katabileceğini izah edemedik. İnşallah onu izah edeceğimiz ve algılatacağımız gün önemli bir mesafe kat edilmiş olacaktır. O zaman Kartal çok önemli bir noktada olacaktır. Burada görev hepimize düşüyor.”

 

“Ön Seçim Taraftarıyım”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  ön seçimden yana olduğunu vurgulayarak “ Altınok Öz olarak ön seçim taraftarıyım. Benim bunu istememin temel nedeni tartışılan ve örgütten sayılmayan bir belediye başkanı olmamak için örgütün vereceği her karara saygı duyarak partimin emrinde olduğumu buradan ifade ederek geçmiş 4,5 yılımızı alnı açık bir şekilde yürüdüm” dedi.

 

“Benden Ancak Köpekleri İmha Etmiyorum Diye İfade Alabilirler”

 

Bakanlık müfettişlerine köpekler konusunda ifade verdiğini söyleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Benden ancak köpekleri imha etmiyorum diye ifade alabilirler” diyerek şunları söyledi:

“Onun dışında şanımızla şerefimizle görevimizi tamamladık ve alınımız aktır. Sizin hiçbirinizin başını yere eğmeyecek şekilde görev süremi tamamlamış olacağım” dedi.

 

“Eşime Ve Kartallılara Teşekkür Ederim”

 

Belediye Başkanlığı süresince kendisine katkı sunan ve her zaman destekleyen eşi Feray Öz ve Kartallılara teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Buraya kadar gelmemizde sıkıntılarımı ve uykusuz gecelerimi karşılayan ve tolere eden başta eşim Feray Öz’e olmak üzere ilçe yönetimlerinde görev alan arkadaşlarıma ve sizlere teşekkür ediyor, sevgiler saygılar sunuyorum.”dedi.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz daha sonra Kartallılar ve partiler tarafından tebrik edildi. CHP İlçe Başkanlığı’nın balkonuna da çıkarak binlerce Kartallıyı selamlayan Başkan Op. Dr. Altınok Öz, merkezden ayrıldıktan sonra Kartal Belediyesi Merkez Binasına yine halkın yoğun desteği ve tebrikleri eşliğinde yürüyerek geldi.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]