SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Demirel’in çırağı DP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Demokrat Parti İlçe Başkanı Sedat Özkan Yıllarca Demirel’le birebir siyaset yapmış onun yanında yetişmiş ve yıllarını siyasete vermiş,siyasete başladığı günden bu yana başka bir partiye geçmemiş bir ismi Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan Aday adayı olarak açıkladı.
Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Müslüm ŞAHANOĞLU..!
Yıllarını Demokrat Partiye adamış olan kendi deyimince dava adamı çizgisini bozmamış Partisinin en kötü zamanlarında bile başka bir partiye geçmeyi aklına getirmemiş ve düşünmemiş olan Müslüm Şahanoğlu kimdir?
1943 Erzincan doğumlu. Lise mezunu evli ve 6 çocuk babası. 1963-1973 yılları arasında ABD İktisadi İşbirliği Teşkilatına bağlı,Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali kontrol Genel Müdürlüğü Bütçe İdaresini geliştirme projesi’nde program bütçe modeli üzerine görev yaptı.
1968-1973 yılları arasında Ankara İl Genel Meclis Üyesi olarak,Ankara Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığı,İl Genel Meclisi AP Grup sözcülüğü; 1972-1974 yılları AP İl İdare Kurulu 2. Başkanlığı;1975-1980 yılları arası,AP Altındağ İlçe Başkanlığı; 1973-1980 yılları arası 2.dmnem Ankara Belediye Meclis Üyeliği ve Ap grup Başkanlığı yaparak çeşitli Belediye Komisyonlarında geörev almış.
1974-1980 yılları arası,Türkiye Kızılay Derneği Altındağ Şubesi Başkanlığı yapan Şahanoğlu bugünde hala faaliyet gösteren Altındağ Kızılay Aş ocağı’nın yapılmasına da öncülük etmiş.
1986-1989 yılları arasında,DYP Ankara İl İdare Kurulu üyeliği ve İl ikinci Başkanlığında bulunan 1989 yılında DYP‘den Altındağ Belediye Başkan adayı olmuş.
Halen Ticaretle iştigal eden Müslüm Şahanoğlu 1985-1986 yılları,ülkeye en çok döviz kazandıran işadamları arasında Ankara altıncısı olmuş ve ödüllendirilmiş.
Uluslar arası iş ilişkileri nedeniyle,dünyada bir çok ülkeyi görme fırsatı olan Şahanoğlu bu seyahatleri sırasında,şehircilik konusunda görgü ve bilgisini arttırarak Şehircilik,Belediyecilik,Sosyal yardımlaşma,Çevre koruması,Toplu ulaşım,Sağlıklı ve ucuz gıda sağlanması ve Ucuz Belediye konutları edindirme konusunda bilgi sahibi olduğunu söyledi. Belediye Başkanı olduğunda da bu birikimlerini Kartal’ın Avrupai bir Kent olması için uygulayacağınada sözlerine ekledi.

Ve Kartal’lı Hemşehrilerine şöyle seslendi; sizlerin desteğini alarak,İlçeme yılların bana sağladığı bilgi birikimi yardımıyla Kartal Belediye Başkanı olarak hizmetlerin en iyisini,en güzelini ve en yararlısını vermek istiyorum.
Tüm Hemşehrilerime en derin saygılarımı sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]