SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sultanbeyli’de iftar sofraları doldu taştı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli Kent Meydanı yine birbirinden güzel etkinliklere sahne olmaya devam ediyor. Kent meydanı bu sefer Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı’yı ağırladı. Döngeloğlu ve Erzincanlı’yı dinlemek için gelenler meydana sığmadı.

Ramazan’ın ruhuna uygun etkinliklerin gerçekleştiği Sultanbeyli, bu sefer Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı’yı ağırladı.  Meydanı dakikalar öncesinden dolduran kalabalık alanlara sığmadı. Kent meydanındaki etkinliğe Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç katıldı.

“Akrabalarınızı Ziyaret Edin”
Teravih sonrası kent meydanında Sultanbeylililerle buluşan Ömer Döngeloğlu, akraba ziyaretinin önemine değindi ve insanoğlunun Allah’tan korkması gerektiğini ifade etti. “Allah size ihsanı emrediyor” diyen Döngeloğlu, “Karşılıksız iyilik yapın. Karşılık beklemeden yapılan işler ihsandır” ifadelerini kullandı. İnsanlığa modern hayat diye her şeyin dayatıldığını söyleyen Döngeloğlu, “Akrabaya el uzatın, yardım edin. Bireyin özgürlüğü diye bizi yalnızlığa ittiler. İnternet başında çocuklarımız altı saat geçirir oldu. Artık sanal varlıklarla dostluk kuran bir gençlik var. Bu gençlik elimizde mayın gibi” şeklinde konuştu.
Akrabaların sık sık çocuklarla ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden Döngeloğlu, “Gittikçe yalnızlaşıyoruz. Batının geleceği günler bu günlerdi. Kadir Gecesi’nde melekler yere inecek. Bu gecede büyüklerinizi ziyaret edin. İnternetten attığınız mesaj duygu içermez, sadece bilgi içerir. Akraba bağını koparmış kişi sırat köprüsünü de koparmıştır” dedi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Ömer Döngeloğlu’nun sohbetinin ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Hocamıza konuşmasından dolayı teşekkür ediyorum. Birey olarak hayata nasıl bakmamız gerektiğini hocamız çok güzel ifade etti” dedi. Gündemde olan olaylarla ilgili de konuşan Keskin, “Milletimiz üzerinde birkaç ay önce oynanmak istenen oyunları gördünüz. Her iftar programımızda özellikle üzerinde durduğum konu birliğimiz ve beraberliğimiz üzerine. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde bugüne kadar oynanmak istenen oyunları milletimiz bozdu. Ülkemizin şahlanışını durdurmak isteyenlere biz hep birlikte dur diyeceğiz” dedi.

Dünyanın çeşitli yerlerinde Müslümanların zor durumda olduğunu da ifade eden Keskin, alanda bulunanlardan onlara da dua istedi ve her zaman o halkların yanında olacaklarını yineledi.

Kent Meydanında Dursun Ali Erzincanlı Rüzgarı
Dursun Ali Erzincanlı, eşsiz yorumuyla meydan da bulunan coşkulu kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen eserlerini seslendiren sanatçıya alanda bulunanlar çoğu zaman eşlik etti. Hep bir ağızdan söylenen ilahilerin ardından program son buldu.
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin program sonunda Ömer Döngeloğlu’na çiçek ve plaket takdim ederken, Erzincanlı’ya da AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç hediyelerini verdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]