SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

KAPADOKYA Kartal Otel hizmete açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi tarafından Kapadokya’da yapılan Kapadokya Kartal Otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kartal Belediyesi Kapadokya Kartal Otel tanıtımı görkemli oldu.

CHP  Genel  Başkan Yardımcıları Gökhan Günaydın, Umut Oran, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Ankara İl Başkanı  Zeki  Alçın, CHP  Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Niğde Milletvekili Doğan Şafak, İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Kayseri Milletvekili  Şevki  Kulkuloğlu, Malatya Milletvekili Veli Ağababa, Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Kocaeli Milletvekili Mehmet H. Kaplan, Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, 24. Dönem Niğde Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar, Kastamonu İl Başkanı Mehmet Salih Karasalihoğlu, Kırıkkale il Başkanı Ziya Kavlak, Mersin İl Başkanı  Mehmet Faruk Akar, Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Tokat İl Başkanı Duran Kum, Kayseri İl başkanı Ertuğrul Gönen,  Gülşehir  Belediye Başkanı  Mustafa  Dursun,  Ataşehir Belediye Başkanı  Battal İlgezdi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kardeş Belediye Başkanları Hacıbektaş Belediye Başkanı  Ali Rıza  Selmanpakoğlu, Damal  Belediye Başkanı Gülcemal Fidan, Eskişehir Doğançayır Belediye Başkanı Ali Rıza Koca, Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Bulgaristan Ardino Belediye Başkanı  Resmi  Mehmet Murat, Kanlıca Belediye Başkanı  Mehmet Karaca, Kızılca Belediye Başkanı  İbrahim Gülümser, Kastamonu Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Karaburnu Belediye Başkanı Selim Deniz, Ayaş Belediye Başkanı Ali Karaağaç,  CHP Kartal  Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza, Kartal  Cem Vakfı Başkanı İsmail Saçlı, Parti Meclis Üyeleri  Çetin Soysal, Ayşe İnci Beşpınar, Berin Gülçay Dilekçi, Onursal Adıgüzel,  Sennur Yıldırım,  Dursun Bulut, Hüseyin Yaşar, CHP İL Sekreteri Zeynel  Emre, İl Başkan yardımcıları Doğan Çakmak, Özgür Nas, Abdullah Der, CHP İstanbul  İl Kadın Kolları Başkanı  Arzu Önen,  CHP İlçe Başkanları Avanos İlçe Başkanı Celal Alper İbaş, Ürgüp İlçe Başkanı  Rafi Altaş, Derinkuyu İlçe Başkanı Zeki Şenel  Taşkesen, Hacıbektaş İlçe Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel,  Gülşehir İlçe Başkanı  İmdat Harmankaya, Acıgöl İlçe Başkanı  Erdal Sezer, Nevşehir Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve 46 muhtar, Kapadokya Dünya Kardeş Şehirler Derneği Başkanı Tayfun Ceyhan, Kartal İlçe Başkanlığı yapmış olan  Bahtiyar Kuru, Nurettin Sarıbal, Nazım Gülmez, Haydar Oğuz, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri,  İl Genel Meclis Üyesi Görkem Akdağ  ile ünlü köşe yazarları Yalçın Bayer, Can Ataklı, Ümit Zileli, Miyase İlknur, Bülent Ecevit, Yalçın Bel, İmam Bakır,  gazeteciler Erdal İrfan, Selda Güneysu, Veli Kara katıldı. Sanatçı Edip Akbayram ve Hakan Aysev’in de yer aldığı toplantıya çok sayıda konuk iştirak etti. Çok sayıda telgrafın da gönderildiği açılış öncesi Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Gülşehir Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü ile jandarma komutanı da oteli ziyaret etti.
Ülger Ersezer’in sunuculuğunda başlayan tanıtım toplantısında ilk konuşmayı yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz şöyle dedi:
“Değerli Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclis Üyeleri, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, yurt dışı ve yurt içinden gelen Kardeş Belediye Başkanları, İstanbul ana merkezimiz, Sayın İl Başkanım, tesisimizin bulunduğu ilimizin İl Başkanı, davetimizi kırmayarak gelen diğer ilçelerimizin il başkanları, bu bölgenin belediye başkanı Sayın Mustafa bey bize destek oldu, yardımcı oldu. Değerli sanatçı kardeşlerim, basın mensupları, hem Kartallı hem Nevşehirli değerli hemşerilerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hepinize hoşgeldiniz diyorum. Hem Kartalımıza hem yöreye hayırlı olmasını diliyorum. Sunuş konuşmasında belirtildiği gibi siyaseten belki doğru belki yanlış ama birşeyin üstünü açıkça vurgulamam gerekiyor. Bu bölge Hristiyanlığın dünyaya yayılma merkeziydi. Kan dökülmeden İslamlaştı ve Türkleşti. Bunu sağlayan, biraz ilerdeki Hacı Bektaş-ı Veli’dir. Bunu sağlayan Osmanlı milletinin kurucusu Şeyh Edebali’dir. Bunun nedeni, biraz ilerde yatmakta olan Yunus Emre’dir. Bunun nedeni Ahi Evran’dır. Bunun nedeni Balım Sultan’dır. Bunun nedeni Mevlana’dır. İşte Hasan Dağı ile  Erciyes arasında kalan kısma Kapadokya denir. Buranın kültürünü almayan, ülkenin tarihine doğru teşhis koyamaz. Ülkenin geleceğini görmede doğru yöntem şansına sahip olamaz. Tesis, sadece turistik bir tesis değildir. Ezoterik felsefenin temelinin yerli hemşerilerimizce bilinmesi, algılanması, tanıtılması, herşeyden önemlisi içselleştirilmesi gerekmektedir. İkincisi, Sayın Genel Başkanımız SSK’nın Genel Müdürü iken biz de SSK’nın Başhekimiydik. O zaman yapılan uygulamalar, burada yapılacak uygulamalara eşdeğerdir. O zaman yapılan uygulama her yıl Nisan ayında sigorta müdürleri ve sigorta başhekimleri SSK’nın Side Kampında toplanır, bir aidiyet ve kurumsal kimlik geliştirirken insan ilişkileri kuvvetlendirilir ve eğitim verilirdi. Biz Kartal Belediyesi olarak büyük bir aileyiz diyorsak o aile sadece Kartal’a sığmazdı. Ada’ya gittik, Kapadokya’ya da geldik. Biz burada kurumsal bir aileyiz. Tabi sosyal sorumluluklarımız var, biz sosyal demokratız. Sosyal Belediyeciliği öne çıkarırız yani biz sanata, resime, heykele değer veririz. Bunlara para harcanırken ‘Taşa para harcanmaz’ diye bakmayız. İnsan beyninin gelişmesi için sanat olmazsa olmazımızdır. Kültür sanat politikaları insan içindir ve biz böyle tesisler yaparız, kaça yaptığımıza da bakmayız. İnsanın insan olarak ne kazandığına bakarız. Bizim için manevi değerler çok önemlidir. Bunun için bizi eleştirebilirler. Yurtdışından gelerek Kartal’da heykel yapmış sanatçılar, eserlerini telif haklarıyla birlikte bıraktılar. Uluslararası sanatçıların eserlerinden üçü de burada sergileniyor. Bu tesisi yapmak kolay olmadı. Tüm personelime sevgi ve saygı sunuyor, ellerine sağlık diyorum. Özellikle Karyapsan Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Nas ve çalışanlarına ayrıca şükranlarımı arz ediyorum. İyi ki geldiniz. Evinize hoş geldiniz diyorum. Bu süreçte destek veren eşim ve kızıma da teşekkür ediyorum.”
Konuşmasından sonra Bolu Mudurnu ve Bulgaristan Ardino Belediye Başkanları, Op. Dr. Altınok Öz’e birer tablo takdim ettiler.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ardından İstanbul CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı kürsüye gelerek şunları söyledi:
“Kartal Belediyesi’nin, Kartal sınırlarını aşan bir yatırımının açılışını yapmak için burada bulunduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Kartal Belediye Başkanımız Kartal’da birçok ilke imza attı. Bir tanesini açıkça söylemek istiyorum. Kartal’da her mahalleye bir kreş açmasıdır. Hani Sayın Başbakan ‘3 çocuk yapın’ diyor ya biz de diyoruz ki ‘Kaç çocuk yaparsanız yapın biz CHP’liler olarak o çocuklara bakarız’. Sayın Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz her mahalleye bir kreş açıyor. Kadınların daha rahat bir şekilde sosyal hayata karışabilmeleri için gerekli çabayı ortaya koyuyoruz. CHP’li belediyelerin tüm Türkiye’de özellikle İstanbul’da yaptığı hizmetler, vatandaşlar tarafından beğeniliyor. Bunu oylarımızın yükselmesinden anlıyoruz. Bu hizmetleri 12 belediyenin ötesine taşıyacak bir yol bizim önümüzde 8 ay sonra açılacak. 12 belediye başkanımızın yanına yenilerini ekleyerek ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını da alarak bu hizmetleri tüm İstanbul’a yayacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bunun için her türlü irademiz var. Kartal Belediye Başkanımızın İstanbul dışında böyle bir hizmet vermesinden dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Kendisine hepinizin şahsında teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkan Yardımcılarımız, Kadın Kolları Genel Başkanımız ve Milletvekillerimizin de bu açılışa gelmeleri, Genel Merkez tarafından bu hizmetin önemsendiğinin bir göstergesidir diye düşünüyorum. Hepinize saygılar sunuyorum”.
Salıcı’nın ardından kürsüye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ise açılışla ilgili,
“Türkiye’nin her yerinden gelen Partimizin üyeleri ve yöneticileriyle burada olmak çok güzel. Güzel bir yatırım ve hizmeti Nevşehir Gülşehir’e sunan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü kutluyorum. Sosyal Belediyecilik, sosyal demokratlık anlayışı, sadece kendi alanımıza hizmet etmek anlamına gelmiyor. Gücümüzün yetebildiği, insanın olduğu her yere hizmet götürmek gerekiyor. Altınok Öz, bu toprakların insanı. Doğduğu bu topraklara bu hizmeti getirmesi büyük bir mana taşıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bu tesis turizm adına ve bu bölgenin tanıtımı adına çok büyük hizmetler verecek. Ayrıca bu tesis yöre halkının ekmek kapısı olacak. 219 gün sonra Türkiye genelinde yerel yönetimlerde çok önemli değişiklikler olacak. 1396 noktada sosyal belediyecilik, sosyal demokratlık anlayışı, sosyal sorumluluk, özgürlük ve barış anlayışı CHP iktidarıyla hakim olacaktır. 1396 noktada Altı Oku hep birlikte dalgalandıracağız” dedi.
Oran’dan sonra ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın kürsüye gelerek şunları söyledi:
“Kartal Belediyesi’nin bölgeye kazandırdığı bu güzel tesisin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Burası 12 bin yıldır insan yerleşkesine konu olmuş, barış ve hoşgörüyü dünyaya yaymış topraklardır. Bugün burada hep beraber seslendirmeliyiz ki birbirimizi farklılaştıran ve ayrıştıran hiçbir şeyin önemi yoktur. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Bu topraklarda özgürlükçü ve bağımsız hakça yaşanan bir ülkeyi tekrar var etmek hepimizin boynunun borcudur. Barışın, huzurun ve hoşgörünün merkezindeki bu otel, gönülleri ortaklaştıracaktır. Bölge önemli bir yatırım kazanmıştır. Burada önemli toplantılar yapılacaktır, eğitimler verilecektir. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e bu değerli yatırımı için teşekkür ediyorum”.
Konuşmaların ardından Kapadokya Kartal Oteli açılış kurdelası kesildi. Daha sonra verilen yemek davetine sanatçı Hakan Aysev şarkılarıyla eşlik etti. Konuklar, keyifli bir gece geçirdi.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]