SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’ten çarpıcı açıklamalar

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’ten çarpıcı açıklamalar, 

*Belediye Başkanının kendi memleketine otel yapması etik değildir

* Kartal Kent Konseyi’ne emeğimi helal etmiyorum

 * Belediye Makamı ticaret makamı değildir

 

Kartal CHP İlçe Teşkilatı yerel basınla kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Yakacık Çınaraltı restaurant’ta yapılan basınla kahvaltı toplantısına basın mensuplarının ilgisi yoğundu. CHP Kartal İlçe Başkanı ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantı Kamer Gök’ün konuşmasıyla başladı.

Kamer Gök Suriye’de ve Mısırda yaşanan olaylara değinip “Son zamanlarda oralarda yaşananlar bir dramdır ve insanlık suçudur” dedi ve Ak Parti’nin bu olayları siyasi malzeme olarak kullandığını dile getirdi.

Belediye Başkanlığı için 6 Meclis Üyeliği için 75 müracaat oldu

Daha sonra Kartal’da yaşanan siyasi gelişmeleri değerlendirdi, yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla, İlçe Başkanlığına yapılan adaylık müracaatları hakkında bilgi verdi.

Gök, “Şu ana kadar İlçemize Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere 6 ve yine Belediye Meclis Üyesi olmak için de 75 kişinin başvurduğunu söyledi. Bu sayının başvuru tarihinin sonuna kadar daha da artacağını da söyleyen Gök CHP Olarak aday adaylarını belirlemek için ön seçim yapabileceklerini ve kendisinin de bunu desteklediğini dile getirdi.
Kamer-Gok-chp--tek

Ön seçim olmazsa kurultay yaşanabilir!

Aday adaylarının da ön seçim istediklerini ve onlarında bu fikri desteklerini ve Sayın Genel Başkanlarından bu konuda söz aldıklarını uygulanabilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve ön seçim yapılmaz ise CHP’de kurultay yaşanabileceğini söyledi.

NEVŞEHİRDE PROTOKOL KRİZİ YAŞANDIMI?

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Gök; Kendisine yöneltilen Nevşehir’deki Kartal Belediyesi’ne ait yaptırılan ve açılışında kendisinin de problemler yaşadığı otel hakkında neler söylemek istersiniz sorusuna cevap verdi.

Gök, Nevşehir Oteli’ne ağır göndermede bulundu. Belediye Makamı ticaret makamı değildir.

Bu konu hakkında şunları söyleyebilirim evet açılışa katılmadım ve geri geldim. Bana göre problemli bir açılıştı. Partinin gelenekleri bakımından problemli bir organizasyondu. Bana göre aslolan Partimizin gelenekleridir ve bu yüzdendir ki Particilik birikimleri olan insanların işidir. Kartal hepimizindir. Ben Yurttaş adına görev yapıyorum ve Siyaset yapıyorum. Ticaret yapmak isteyenler Kendi babalarının, ailelerinin işyerlerinde ve onlardan veraset yoluyla intikal etmiş mallar üzerinden ticaret yaparlar. Belediye Başkanlığı Makamı ticaret yapma makamı değildir.

Kamer-Gok-saadettin-ahu

Belediye Başkanının kendi memleketine otel yapması etik değildir.

Her gelen Belediye Başkanı kendi memleketine otel yada benzeri ticari faaliyet gösteren yatırımlar yapması etik değildir. Yurttaşın vergileri yine Yurttaş’a kullanılmalıdır. Belediyecilik ticaretle bağdaşmaz Nevşehir’e otel yapılmasını tasvip etmiyorum dedi. Kartal İlçesinin vergisi Kartal içinde yaşayan yurttaşların menfaatlerine yönelik kullanılmak zorundadır. Bu makamlar Belediye Başkanının Ticaret yapma makamı değildir.

Hacıbektaş’ta Sayın Bozdağ’a yapılan saldırıyı kınıyorum

Sayın Genel Başkanımızda açılışa katılmadı fakat neden katılmadığı konusu hakkında yorum yapamam. Birde Hacı Bektaş’ta Sayın Bekir Bozdağ’a yapılan saldırı konusundan çok rahatsız oldum. Asla Alevilik Kültürüne yakışmayacak bir davranıştır kınıyorum ama Sayın Başbakanımızın da bu konuyu sadece kötü tarafından ele almasını da bir o kadar yaşanan talihsiz olay kadar kınıyorum dedi.

İstanbul’u kazandığımızda Tekel arazisini geri alacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımızda gerekli plan değişiklikleri yaparak Tekel arazisini Kartal’a geri kazandıracağız.

Kartal Kent Konseyi’ne emeğimi helal etmiyorum

Kent Konseyleri kent yönetimi konusunda çok önemli bir birimdir. Fakat her nedense bu kent konseyi işlevleri olması gereken şekilde değil. Kartal Kent Konseyi Üyelerine ben bir ay eğitim verdim. İddia ediyorum bu konuda en çok bilgiye sahip birkaç kişiden birisiyim. Fakat maalesef olmadı hakkımı da helal etmiyorum.

Kartal’daki Belediye Hizmet Binası Ne zaman Açılacak?

CHP Kartal İlçesi olarak bize gelmiş kesin bir tarih yok fakat duyduğum tarih 29 Ekim dedi. Bu arada yerel seçimlerde ne kadar oy hedefliyorsunuz diye bir soru yöneltildi ve Kamer Gök şöyle cevap verdi: “Kartal’da bu seçimlerde % 35 oyu alan seçimi kazanır ve ben bir Trend öngörmekteyim, bu seçimlerde AKP’nin oyları çok düşecek AKP bir girdaptadır; CHP çoğulcu bir partidir ve ben bundan keyif alıyorum ve şunu iddia ediyorum ki, Kartal’da değişen bir şey olmayacak ve Belediye Başkanlığını yine biz kazanacağız” dedi.

CHP’nin Kartal’a olan hizmetlerini sadece Altınok Öz Başkanın dönemiyle sınırlandıramayız

Geride bıraktığınız 5 yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyebiliyormusunuz ? sorusuna verdiği cevapta;

“İstanbul Büyükşehir Belediyesini aldığımız gün Kartal’a ve Kartal Halkına Tekeli geri hediye edeceğiz öncelikle bunu belirteyim evet geride yaptıklarımız sadece 5 yılla sınırlı değildir, Kartal’a kazandırılmış bir çok şeyi Rahmetli M. Ali Büklü yaptırmıştır. Örneklersek Karyapsan, Tansaş, Kartalspor, Karşıya Ulaşım sağlayan otobüs ağı gibi birçok şey yapılanları sadece Altınok Öz Başkanın dönemiyle sınırlandıramayız ama şunu da belirteyim bu dönemler içerisinde yaptığımız yanlış bir şeylerde olduysa gerekirse özürde dileriz” dedi.

kamer--gok-ekibi

Mustafa Sarıgül hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sayın Sarıgül Ekim ayı devrim ayı diyerek sanırım bir işarette bulundu bende Sarıgül’ün adaylığına sıcak bakıyorum ve İstanbul’a yakışan bir adaydır diye düşünüyorum şayet Sarıgül kesin aday olursa AKP’den Büyükşehiri alacağına inanıyorum dedi.

Milletvekili seçimlerinde aday olmayı düşünüyorum!

Siyaset size ne öğretti ve bundan sonraki en yakın hedefiniz nedir?

“Siyaset bana kavgacı olmamayı, Halk’a değer vermeyi, affedici ve bağışlayıcı olmayı öğretti. Önümüzdeki Millet Vekili seçimlerinde aday olmayı düşünüyorum en yakın hedefim budur dedi ve son olarak kendisine yöneltilen Kartal Basını neden Otel açılışına çağrılmadı sorusuna bu sorunun muhatabı ben değilim Sayın Belediye Başkan’ına sorun muhatabı kendisidir “ dedi.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]