Pendik Belediyesi Bisiklet Dağıtımı

Yayın: 11:07 - 04.09.2013
Güncelleme: 11:07 - 04.09.2013

Çat kapı gelen bisikletler sevindirdi
Pendik Belediyesi, 150  yetim çocuğa sabahın erken saatlerinde unutulmayacak bir sürpriz yaparak  bisiklet hediye etti.  Belediyenin araçlarıyla evlere çat kapı dağıtılan bisikletler karşısında şaşıran çocuklar şaşırırken, bisikletlerin bir kısmını da evleri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin teslim etti.
Önceden belirlenen adreslere gönderilmesi için bisikletler Hayır Çarşısı’ndan  arabalara yüklendi. Sabahın erken saatlerinde sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkan bisikletler, Pendik Belediyesi Sosyal İşler  Ekipleri tarafından çat kapı gidilen evlerde yetim çocuklara hediye edildi. Çoğu uykudan yeni kalkan çocuklar, beklemedikleri  bu  sürpriz karşısında şaşkınlıklarını uzun süre üzerlerinden atamadı. Daha sonra hediyelerini alan çocuklar, yüzlerinde beliren tebessümle bisikletleri incelemeye başladılar. Çoğu ilk kez bisiklet sahibi olurken; kullanmasını bilenler ise mutluluk içerisinde hemen bisikletleri ile bir deneme sürüşü yaptı. Çocuklar, belediye ekiplerine teşekkür etmeyi de unutmadı.

Başkan’dan bisiklet sürprizi
Pendik Belediye başkanı Dr. Kenan Şahin, bisikletlerin bir kısmını da aileleri ziyaret ederek kendi elleriyle verdi.  Yetim çocukların  yeni kavuştukları bisikletlerin sevincini yaşamasına ortak olan Başkan Şahin, ayrıca binmelerine de yardım ederek dikkatli kullanmaları konusunda uyardı.

Exit mobile version