SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor ilk maçından puansız ayrıldı! Tarsus İdmanyurdu: 1 – Kartalspor: 0

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor pozisyon vermediği karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Spor Toto 2.lig’in ilk maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşan Kartalspor, pozisyon vermediği karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Tarsus İdman Yurdu maçının kadrosunda 11 tane altyapı patentli oyuncu barındıran Kartalspor’da bu oyunculardan 8 tanesi karşılaşmada süre aldı.

 

Karşılaşma saatinde hava sıcaklığı 35 dereceği gösterirken her iki takım oyuncuları bunaltıcı sıcaklıktan olumsuz etkilendi.

Tarsus İdman Yurdu oyuncuların vuruşuyla başlayan karşılaşmanın ilk yarısında rakibine boş alan bırakmayan Kartalspor, rakip yarı alanda daha etkili gözüken taraf oldu.  23.dakika da Burak Akdiş Emrah ve Okan paslaşmasında Okan topla ceza sahasına girdi, topu ayağından fazla açan Okan, yüzde yüzlük gol fırsatından yararlanamadı.

 

Karşılaşmanın 34.dakikasında Fırat ceza sahası önünden kaleyi yokladı, top kaleci Okan’da kaldı. İlk yarıda Mesut’la bir pozisyondan daha yararlanamayan Kartalspor soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip üzerinde etkinliğini sürdüren Kartalspor 55.dakikada kalesinde golü gördü. Azad’ın kayarak müdahalesinde karşılaşmanın hakemi pozisyonu faul olarak nitelendirdi. Atak yönünün sağından köşe gönderine birkaç metre mesafeden serbest vuruş kullanan Gökhan topu ceza sahası içerisinde bulunan Koray’la buluşturdu, ön direkte topa dokunan Koray direğin dibinden topu ağlarla ağlara gönderdi. 1-0

 

Gol sonrası rahatlayan Tarsus İdman Yurdu daha fazla topla oynayan takım olurken Kartalspor kısa süre sonra oyunun kontrolünü tekrardan eline geçirdi. Kartalspor teknik direktörü Şaban Yıldırım’ın oyuncu değişiklikleriyle etkisini arttıran Kartalspor, her iki kanadı kullanarak oyunu rakip yarı alana yıktı.

 

Kartalsporun baskısından bunalan Tarsus İdman Yurdu oyuncuları girdikleri her ikili mücadele sonrası yerden kalmayarak zaman çalması ve oyunu soğutmaya çalışması Kartalspor’lu oyuncuların tepkisini neden oldu.

 

Maçın son düdüğü çaldığında Kartalspor pozisyon vermediği rakibine 1-0 mağlup olurken Tarsus İdman Yurdu 3 puanın sevincini yaşayan taraf oldu.

 

Kartalspor’un deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Kartalspor Başkan Vekili Binali Aydın, Futbol Şube Sorumlusu Murat Aygün, Taraftardan Sorumlu Yönetici Bayram Kanaç, Tesislerden sorumlu yönetici Şener Dak, Tesisler ve Altyapı Sorumlusu Selahattin Atasever  ve kendi imkanlarıyla Tarsus’a giden Kartalspor taraftarı takip etti.

 

 

 

 

 

Tarsus İdmanyurdu: 1 – Kartalspor: 0

Stat: Burhanettin Kocamaz
Hakemler: Sarper Barış Saka, Yakup Yılmaz, Murat Ergin Gözü Tok, Şeref Taştan

Tarsus İdman Yurdu: Okan, Ramazan, Serkan, Fuat, Turan (Dk. 83 Sezer), Ünal (Dk. 65 Veysel), Koray, Cevher, Gökhan, Ömer (Dk.72 Ergun), Abdullah

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Onur, Okan, Emrah, (71’ dk. Ersel), Mesut,(61’ dk. Burak Göksel), Ramiz,(77’ dk. Savaş) Fırat, Azad, Muharrem, Ethem, Burak

Goller: Dakika 55 Koray (Tarsus İdman Yurdu)

Sarı kartlar: Dk. 34 Abdullah, Dk .45 Ünal, Dk. 83 Koray, Dk. 90 Okan (Tarsus İdmanyurdu), Dk. 31 Ethem, Dk.70 Emrah, Dk. 81 Burak Akdiş, Dk.87 Muharrem (Kartalspor)

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]