SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Gıda Fuarı ziyaretçilerine TSE tavsiyesi.

Yayınlanma:
ABONE OL

GIDA FUARI ZİYARETÇİLERİNE  TSE MARKALI GIDA TÜKETME TAVSİYESİ

21. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri  ve Teknolojileri Fuarı İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’da 05-08 eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Türkiye’nin alanında en büyük fuarı, sektörün devlerini bir araya getirip sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçiler için sergiledi. Her yıl büyüyerek dünyadaki gıda fuarları arasında önemli bir yere sahip olan Worldfood İstanbul, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve TGDF çatısı altında yer alan 23 dernek tarafından desteklendi.
Dünyanın farklı bölgelerinden ve Türkiye’nin hemen hemen her ilinden gelen katılımcılar yörelerine has bakliyat ve baharattan, bitkisel yağlara, zeytincilikten çay ve kahve ürünlerine, kuruyemişlerden konserve reçel bal pekmeze, süt ve süt ürünlerinden şekerleme ve çikolataya, dondurulmuş gıdadan et ürünlerine kadar geniş yelpazedeki ürünleriyle dünyaya açıldı.
Türk Standardları Enstitüsü 21. Worldfood İstanbul Fuarın da açmış olduğu stand ile gerek firma yetkilileri gerekse ziyaretçilerin ürün belgelendirme , standardizasyon ,helal gıda ile ilgili konular hakkında yönelttiği tüm soruları cevaplandırdı.
TSE Marmara Bölge Koordinatörü ve Deney Kalibrasyon Merkez Başkanı Mehmet Hüsrev ’’ TSE olarak Kalite, Çevre ve Müşteri Memnuniyeti başta olmak üzere yönetim sistemlerimizle tüm markalara rehber olma misyonumuzu yerine getirmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da fuarlar da TSE olarak aktif rol alacağız.’’ dedi.
TSE Marmara Halkla İlişkiler Müdürü Ayhan Doğan ve TSE’den Uzman bir heyet  21. Worldfood İstanbul Fuarında tüm markaları tek tek ziyaret ederek Üreticilerin standardizasyon ve kalite ile ilgili sorularını cevaplandırdılar.  Kurulu bulunan TSE standını ziyaret eden Tüketicilere de TSE markalı Gıdalar tüketmeleri tavsiyesinde bulundular.
DOĞAN yaptığı açıklamada;  2013 Worldfood İstanbul, ülkemiz gıda ve teknoloji  sektörünün kapsamlı bir şekilde kamuoyuna sunulduğu, ilgili yerli ve yabancı kurum ve kuruluşların bir araya geldiği başarılı bir organizasyon olarak  yerini almıştır. TSE olarak hedefimiz bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da  ulusal ve uluslararası  benzer organizasyonlara katılarak Üretici ve Tüketiciyi TSE ve Standardizasyon ve kaliteli ürün konusunda bilinçlendireceğiz.’’  dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]