SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Hüsnü Süslü start verdi. Kartal’ı Marka Kent yapacağım.

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü, Kartal Villa Garden restoranda Yerel basına kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Katılımın yoğun olduğu bu basın toplantısında sayın süslü çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kartal’da yayın yapan yerel gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıya Belediye eski Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Ali Haydar Süslü ile ADD yöneticilerinden Turgut Ünlü’de katıldı.
Konuşmasına Türkiye gündemiyle başlayan Süslü şöyle dedi.” Türkiye zor günler geçiriyor. 11 yıldır aynı siyasi anlayışla yönetilen Türkiye’de artık değişim zamanını gelmiştir. Ekonomi zor durumdadır toplumsal huzursuzluk baş göstermiştir. Son günlerde yaşanan olaylar gezi olayları adı altında başlayan ve hızla tüm yurda yayılan bu yaşananlar bunun göstergesidir. Maalesef iktidardaki hükümet birleştirici olmayan bir anlayış sergileyerek kardeşi kardeşe düşürmüştür.

BEN SAĞLIKÇIYIM
Ben sağlıkçıyım 19 yıllık sağlıkçılık hayatımda hiç bir sağlıkçının bu kadar mutsuz bir dönem geçirdiğini görmedim. Sağlık konusunda yapılan iyi şeylerin yanısıra eksik tarafları da çoktur.
Yalnızlaşmış bir dış politika izleyen bir tutumla maalesef Türkiye hem kendi komşularını, hemde diğer Avrupa ülkelerini adeta kendisine küstürmüştür. Başka Ülkelerin iç işlerine haddinden fala karışır duruma gelmiş bulunmaktayız. Genel anlamda Türkiye gündemi ve siyaseti hakkında diyeceklerim bunlar.

husnu---suslu--konusuyor

KARTAL’DA BİNALAR YÜKSELİYOR BİRİLERİ ZENGİN OLUYOR.
2014 seçimlerinde yerelde demokrasinin, özgürlüğün, eşitliğin egemen kılındığı bir yönetim anlayışıyla iktidar olmak istiyoruz. Kartal da iki şey hızla yükselmeye başladı. Şekilsiz, ruhsuz, insanları mutsuz kılan yüksek binalar, rant nedeniyle zenginleşen bir takım insanlar. Kartal’ın girişleri bugün yüksek binalarla donatılmış, Kartal’ın görünümü kapatılmıştır.
Ben üretmeyen, tüketime dayanıklı bir toplumun var olduğunu görerek buna engel olmak adına en azından Kartal’dan bir şeyleri başlatmak adına ve farkındalık yaratmak adına  Kartal Belediye Başkanlığına aday oldum.

husnu--suslu---basinla
ŞEHİR RANT KAVGASINA KURBAN GİTTİ
Türkiye’de yeşil alanın kalmadığını ve binaların şuursuzca yükseldiğini de sözlerine ekleyen CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Yardımcı Doçent Doktor Hüsnü Süslü, Kartal’ın da bu rant kavgasına kurban gittiğinin altını çizdi. Kartal’ın tüm değerlerinin yok edildiğini vurgulayan Süslü, “Pendik- Kartal sınırında Eczacıbaşının o güzel zeytinlik arazisi, Yunus çimento fabrikası’nın tarihi nitelikli bacası artık yok. Yerlerine dev inşaatların başlayacağı panolar bulunuyor. Buraları görenler şimdiden boğulduğunu hissediyor. Türkiye’de ve İstanbul’da 11 yıldır uygulanan rant politikasının türettiği zenginler çoğaldı” dedi.
ÖRNEK ESKİŞEHİR
Her türlü kötü gidişata bir yerlerden dur denilmesinin vaktinin geldiğini belirten Süslü, neoliberal politikalar yerine istihdam yaratan, üretken, demokrasiye kurumlaştıran, halkımızı mutlu ve refah kılan, eşitlikçi, adaletçi, özgürlükçü politikalar getirme ve bunları uygulamak gerektiğinin de altını çizerek, “Biz Koskoca Osmanlı nın battığı yerden Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bağımsız bir devlet kurmuş bir ulusuz biz. Bunları da başarabiliriz” dedi. Olumsuz tüm gidişatlara dur demek için önümüzdeki yerel seçimlerin bir başlangıç noktası  olduğunu da vurgulayan Süslü, “Demokrasinin, istihdamın, üretkenliğin, toplumsal barışın, özgürlüğün, ilk uygulama alanının yerel yönetimler olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin AKP’li belediyelerinin bir Eskişehir Belediyesi kadar etmediğini tüm ülke görmektedir” dedi.
“KARTAL ÖZGÜRLEŞECEK”
Kendisinin 1970 yılında Erzincan’da doğduğunu ve 7 yaşında geldiği Kartal’da da yaşamını sürdürdüğünü dile getiren Belediye Başkan Aday Adayı Yardımcı Doçent Dr. Hüsnü Süslü, “ Kartal benim  büyüdüğüm, yetiştiğim, bütün ailemizin yaşadığı, havasını soluduğumuz yerdir. Buraya borçluyuz. Daha iyi daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir Kartal hedefliyorum. Belediye Başkanlığının tümüyle bir uyumlu ekip işi olduğuna inandığımdan; son derece kaliteli, bilgi birikimli bir ekiple çalışıyoruz. Çalışma anlayış ve ilkelerimizi, e-belediye, yeşil belediyeye dönüşüm manifestomuzu hazırladık. Bunları ve Kartal için ekibimizle uzunca bir süredir üzerlerinde uğraştığımız projelerimizi de adaylığımız kesinleştikten sonra kamuoyu ile paylaşacağım. Kartal’ı bir yıldız kent yapacağız. Kartal önceden bir işçi, emekçi, memur kentiydi. Neoliberal politikalar Kartalın rengini soluklaştırdı. Kartal a hızla bir kimlik gerek. Bunu bizim yaratacağımıza inanıyorum. Kartalı demokratik özgür bir kent yapacağız. Bunun için öncelikle geleneksel belediyeden e-belediyeye, yeşil belediyeye dönüşümü gerçekleştireceğiz”dedi.

husnu suslu toplu
“GÜCÜMÜZ ATATÜRK ve HALK”
Yerel yönetimleri yerel iktidar odağı olarak değil, yerel demokrasi odağı olarak gördüğünü de sözlerine ekleyen Süslü, “Partimizin hatta tüm partilerin küçükten büyüğe tüm görevlere partililerin daha da genişletirsek yurttaşların katıldığı ön seçimlere getirilmesinden yanayım, bunu yürekten istiyorum. Vatandaşı yönetecekleri vatandaş seçmelidir. Kartal’da 485 bin nüfus, 315 bin seçmen var. Partimizin üye sayısı 12 bin. Partimize oy veren insan sayısı 100 binlerdedir. Bu kadar insan kendi içinden yöneticilerini özgürce, kendi iradesiyle, daha sonrada hesap soracağı şekilde seçmemelidir. Özgür kent ve kentli böyle yaratılır. Biz öncelikle özgür kentli yaratmak istiyoruz. Kartal’ı demokratik, özgür, gelişmiş kent sloganıyla yöneteceğiz. Kartal’a raylı sistem, mahalle sağlık merkezlerini, zihinsel ve fiziksel gündüz eğitim ve bakım merkezi, hasta ve engelli ambulanslarını, havuzları, e-belediyecilik, yeşil belediyecilik sistemini mutlaka kazandıracağız. Ben ve ekibim gücümüzü partimizin kurucusu Atatürk’ten, partimizin ilkelerinden, Kartallılara olan ve Kartal’a olan sevgimizden alıyoruz” dedi.
“BORÇLARI KAFAYA TAKMIYORUZ”
Düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin de sorularını yanıtlayan CHP Kartal Belediye Başkan Aday adayı Yardımcı Doçent Doktor Hüsnü Süslü, Kartal Belediyesi’nin borçları konusunda ise hiçbir sıkıntı yaşamayacağını vurguladı. Büyükşehir sınırları içinde yer alan ilçe belediyelerinin büyük bir gelire sahip olduğunu kaydeden Süslü, “Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte bu gelirler her geçen gün artmaktadır. Biz göreve geldiğimizde öncelikle Kartal Belediyesi’nde savurganlığı sona erdirerek işe adım atacağız. Eğer savurganlık yapmadan görev yaparsanız borç yükünden hemen kurtulursunuz” dedi.  Kartal’ın hiçbir değerlerini satmayacaklarını ve sürekli üretken bir belediye olacaklarını da vurgulayan Süslü, aşırı personel çalıştırılması konusunda ise Kartal halkının tek kuruşunun har vurulup harman savrulmayacağını belirterek, “Üreten ve çalışan bir belediye olacağımız gibi, çalışmadan ve üretmeden kimseye bir lira dahi verilmeyecektir. Biz kimsenin ekmeğinden olmadan, her kesi üretken hale getireceğiz” dedi.
Büyükada Tesisi ve Nevşehir oteli gerekirse elden çıkartırız
Kartal Belediyesi’nin Büyükada Orman Kampı ve Nevşehir oteli ile ilgili olarakta açıklamalarda bulunan Süslü, “Buralara bu yatırım yapılmıştır. Biz göreve geldiğimizde hesabımızı kitabımızı yapacağız. Eğer Kartal’a gelir getiriyor ve Belediye bütçesine kambur olmuyorsa kalacak, aksi halde hemen elden çıkartacağız” dedi.
“CHP BİAT PARTİSİ DEĞİL”
CHP Kartal İlçe Başkanlığı ile Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz arasındaki son zamanlardaki tartışmalar hakkında ve aday adaylarının çokluğu ile ilgili olarak bir gazetecinin sorduğu soru üzerine Belediye Başkan aday adayı Yardımcı Doçent Doktor Hüsnü Süslü, CHP’nin biat partisi olmadığını söyledi. Kendi aralarında çatışma ve fikir ayrılığı yaşansa da tüm CHP’lilerin tek hedeflerinin partilerini iktidar yapmak olduğunu açıklayan Süslü, “Hem ilçe başkanım, hem partimin mahalle temsilcileri bizim amirimizdir. Benim için as olan parti örgütümdür. Bu hizmet ve bayrak yarışıdır. Mevcut Belediye Başkanının başarılı ya da başarısız olması konusunun takdiri tamamen Kartal kamuoyuna aittir. Ben kişiler üzerine siyaset yapmam.  Ben mevcut Belediye Başkanının vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve bu yola da yapılanların bir fazlasını yapmak üzere çıktım. Kartal benim adaylığım ve kazanma sürecinden sonra marka kentli olmanın gururunu yaşayacaktır.  Süslü, Kartal’ı Avrupa’nın birçok ülkesinde olduğu gibi sağlık turizmi kenti haline getireceklerini de söyledi.

KARTAL’IN SOKAKLARINDA BÜYÜDÜM.
Kendisinin 1970 yılında Erzincan’da doğduğunu ve 7 yaşında geldiği Kartal’da da yaşamını sürdürdüğünü dile getiren Belediye Başkan Aday Adayı Yardımcı Doçent Dr. Hüsnü Süslü, “ Kartal benim  büyüdüğüm, yetiştiğim, bütün ailemizin yaşadığı, havasını soluduğumuz yerdir. Buraya borçluyuz. Daha iyi daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir Kartal hedefliyorum. Belediye Başkanlığının tümüyle bir uyumlu ekip işi olduğuna inandığımdan; son derece kaliteli, bilgi birikimli bir ekiple çalışıyoruz. Çalışma anlayış ve ilkelerimizi, e-belediye, yeşil belediyeye dönüşüm manifestomuzu hazırladık. Bunları ve Kartal için ekibimizle uzunca bir süredir üzerlerinde uğraştığımız projelerimizi de adaylığımız kesinleştikten sonra kamuoyu ile paylaşacağım. Kartal’ı bir yıldız kent yapacağız. Kartal önceden bir işçi, emekçi, memur kentiydi. Neoliberal politikalar Kartalın rengini soluklaştırdı. Kartal a hızla bir kimlik gerek. Bunu bizim yaratacağımıza inanıyorum. Kartalı demokratik özgür bir kent yapacağız. Bunun için öncelikle geleneksel belediyeden e-belediyeye, yeşil belediyeye dönüşümü gerçekleştireceğiz” dedi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]