Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Yayın: 08:15 - 15.10.2009
Güncelleme: 08:15 - 15.10.2009

Pazar günü Kara bükte oynan karşılaşma sonunda Kartalspor’lu taraftarlara taşlı saldırıda bulunan Kardemir Karabükspor’lu taraftarlara olan tepkiler giderek artıyor. Kartalspor’un 3-0 yenildiği karşılaşmanın sonrasında bazı Kardemir Karabükspor’lu taraftarların fiziki ve taşlı saldırıları sonuncunda Kartalspor Yönetim Kurulu üyesi Bayram Kanaç ve 12 Kartalspor’lu taraftar yaralandı ve bir Kartalspor’lu taraftarın taşla yarılan başına tam 27 dikiş atılmıştı.

Tepki Gösterdi

Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kardemir Karabükspor’lu taraftarların Kartalspor’lu taraftarlara bu şekilde davranmamaları gerektiğini ve geleneksel misafir pervekliği göstermeleri gerektiğine vurgu yaptı ve “ Hiç kimsenin tasvip etmediği ve onaylamadığı taşlı saldıra da maalesef Kartalspor Yönetim Kurulu Üyemiz Bayram Kanaç ve 12 Kartalspor’lu taraftar yaralandı.

Tabiki üzgünüz ve bu tür olaylarıda şiddetle kınadığımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Sporun özellikle şehirlerarasında bir güzellik köprüsü olduğunu, sporun dostlukları ve kardeşlikleri pekiştiren bir güzellik olduğunu bilmeyen bazı Karabükspor’lu taraftarların sebep oldukları saldırı olayını tabi’i ki tüm Kardemir Karabükspor camiasını ve taraftarlarını sorumlu tutamazsınız. Tabii ki bu tür olaylar Türk sporunun geleceğini tehdit ettiği gibi zarar da vermektedir. Kardemir Karabükspor’lu bazı taraftarların attıkları taşlarla yaralanan Kartalspor Yönetim Kurulu üyesi Sayın Bayram Kanaç ve 12 Kartalspor’lu taraftara geçmiş olsun dileklerimi özellikle iletmek istiyorum. Ayrıca bu tür olayların bir daha yaşanmaması için de ilgililerin ve kulüp yöneticilerinin gerekli önlemleri alacağına da inanıyorum. Çok üzgünüm” dedi.

Başkan Öz, Kardemir Karabükspor’lu bazı taraftarların olay çıkarma gibi bir alışkanlıkları olduğunu da öğrendiğini sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version