SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Turabi, Kartal’da merkez sağın oylarına talibim

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Kartal Belediye Başkan Aday adayı Ali Turabi Artuç “Biz şov değil, proje yapacağız” diyerek Kartal’da Başkan Öz dahil, seçimi alacak tek adayın kendisi olduğunu söyledi.

CHP Kartal Belediye Başkan Aday adayı Turabi Artuç düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Kartal’ı nasıl yöneteciğine dair pek çok detay paylaşan Artuç “Park açıp, taş dikmek için genel başkanı çağırmayacağım” dedi. Düzenlediği toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Artuç, ilk olarak solun tamamını daha sonra ise sağ kesimin oylarını alacağını belirtti. “Özüm barışmak, yüreğim uzlaşmaktır” diyen Artuç  “Ben CHP’nin değil Kartal’ın belediye başkanı olacağım” dedi.

Kartal Pelit pastanesinde basına düzenlediği kahvaltıda konuşan CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Ali Turabi ARTUÇ’tan iddalı sözler.

Aday adayları içerisinde Kartal’da Cumhuriyet Halk Partisine Belediye seçimlerini kazanacak tek aday benim.

31 Mart sabahı da yine burada sizlerle kahvaltı yapacağız ama tek farkla ben ozaman Kartal Belediye Başkanı olarak karşınızda olacağım.

Basına açık düzenlediği toplantıda Artuç CHP’nin emrinde örgütümün yanındayım.

Benim Belediye başkanlığım dönemimde güleryüz sevgi ve herkesin söz hakkı olduğu bir anlayış gelecek,Halkın fikirlerine saygılı ve o fikirleri dikkate alır çözümcül olan sosyal Belediyecilik anlayışına yakışır bir yönetim sergileyeceğim.

Partimle ve Örgütümle bağlarımı koparmadan onlarla uyum içersinde Kartal’a daha fazla nasıl yayarlı olabilirimden yola çıkarak gerekirse geceleri bile mesaiye kalarak önce hizmet politikasını güdeceğim.

Belediyemize gelen Vatandaşlarımızın dertlerini tek tek dinleyerek meşruu olanlarının sorunlarını çözmeye yoluna gideceğim.
CHP-Ali-Turabi-Artuc

Ben Kartal’lıyım ve Kartal’a hizmet etmeye talibim.

1992 yılında Kartal’a geldim ciddi ekonomik imkansızlıklar içersinde başlayan iş hayatımda kimlikli, onurlu ve şaibesiz bir başarılı bir iş yaşamıyla bugünlere geldim. Şimdide iş hayatımda edindiğim tecrübelerimle ve temiz geçmişimle Kartal’ı yönetmeye talip oldum.

Ben tek dönem için aday olmadım en az iki dönem Kazanıp Belediyeyi biz yöneteceğiz.

Evet hedefim öncelikle Aday olmak sonrasında Kartal Belediye Başkanlığını kazanmak ve üstüste iki dönem bu görevde kalıp Kartal’lılara hizmet etmek. Bu bir hayal değil bu amaçla bu inançla yola çıktık ben ve benimle beraber bu davaya hizmet etme inancında olan arkadaşlarımla  bunu başarabileceğimize eminiz.

ikinci dönemim sonunda bizim yanımızda yetişmiş Belediyecilik anlayışını kavramış bu işe vakıf olmuş olan gençlere yerimizi devredeceğiz. Bu inançla ve amaçla gençler yetiştireceğiz.

Ben sadece solun değil diğer partilerinde oylarını alacağım.

Önce solun, sonra karasızların ve diğer partilerinde oylarına talibim ve bunu başaracağım.YSK seçim sonuçlarına bakıp ona göre çalışmalarımızı yönlendireceğiz ve dediğim gibi sadece solun oylarını değil Merkez sağında oylarını alacağıma inanıyorum.

Benim özüm barışma, yüreğim uzlaşma anlayışı ile yola çıktım. Toparlayıcı olacağıma inanıyorum Ben Kartal’ın Belediye Başkanı olacağım Partimin değil.

CHP-Ali-Turabi-Artuc--toplu

Abartmadan yapabileceğim projelerim var.

Abartamadan yapılabilecek projelerimiz var ve bunu yapabileceğim kadrom hali hazırda mevcut. Doktor, Avukat, Mimar, Mühendis’lerden oluşan bir kadroya sahibiz. İşlerinde uzmanlaşmış bu arkadaşlarımızla Kartal için Kartal halkı için abartmadan, yapamayacağımız şeyleri vaadetmeden yapabileceğimiz projelerimiz var.

İnançlıyım ve Yaradan’ın bu davada bana yol verdiğine inanıyorum.

Çok İnançlıyım ve bu davada Yaradan’ın bana yol verdiğine inanıyorum ve diğer Aday adayı arkadaşlarımın arasında kendi şansımı çok daha yüksek görüyorum.

Bizler projeler üreteceğiz show yapmayacağız Kent nasıl yönetilir adına Belediyecilik dersleri aldık. Bu konuda eksiklerimiz tamamladık.

Park açtık diye Genel Başkanımızı çağırmayacağız. Projelerimizle Halkımıza kendimiz duyuracağız. Biz 90 yıldır CHP liyiz aileden CHP’liyiz,somut projelerle Halkımın karşısına çıkacağım yapamayacağım hiç bir şeyi de vaadetmeyeceğim ve başarısız olduğumu hissetiğim andada istifa edeceğim ve ben bu işi yapamadım diyerek çekilmesinide bileceğim. Ben hizmet için aday oldum eğer hizmetlerimde eksiklik hissedesem o makamda durmamın bir anlamı kalmaz ve ben sırf makamımı kaybetmemek adına ısrarla o makamı meşgul etmeyeceğim.

İlk 5 yıl için 4 projem var..

İlk 5 yıl için 4 projem var adaylığım kesinleştiğinde bu projelerimi sizlerle de paylaşacağım.

Benim ilkem şu Kartal’a ne lazımsa Kartal’da olacak otel lazımsa Kartal’da olacak,Plaj lazımsa Kartal’da olacak yani kısacası Kartal’lının parası Kartal’lıya kalacak.

Aday olursam ve seçimleri kazanırsam ilk 15 gün içersinde işe başlayacak kadrom hazır. Tüm kadromuzla işe başlayıp hizmetlerimiz başlatacağız. 7/24 hizmete hazırım gerekirse geceleri bile çalışacağım ve her zaman güler yüzlü olacağım yolda yürürken küçük bir çocuk beni gösterip Belediye Başkanımız geçiyor dediği zaman ben Başkanlık görevimi layıkıyla yapmış olduğuma inanacağım. Halkımla barışık, kolkola, içiçe yaşayacağım ve her zaman onların arasında olacağım.

 

 “Kartal’da merkez sağ’ın oylarına talibim”

Beş yüz bin nüfuslu bir ilçeyi yönetmeye talip olduğunu ve şu anda belediye başkanlığının kendilerinde olduğunu ifade eden Ali Turabi Artuç “Bizim partimize mensup bir belediye başkanımız var. Bunları göz önüne alarak, kimseyi rahatsız etmeden, üzmeden ve kendi partililerimin duygularını incitmeden, şov yapmadan sessiz sedasız başvurumu yaptım. Amacım, insanlarla birlikte gülen yüzleri oluşturup böyle bir yapı ile Kartal’ı yönetmektir. Kartal’da adaylığı alacağıma, Kartal’da seçimi alacağıma iddialıyım ve Kartal’da tarafsız oyların tamamını, merkez sağı oluşturan, AK Partiye oy vermiş olan, MHP içerisinde duran bütün sağ kesimin oylarına talibim ve bunun birçok kısmını CHP’ye kazandıracağıma inanıyorum” diye konuştu.

“Altınok Öz dahil, seçimi alacak tek aday benim”

Konuşmasının devamında iddialı olduğunu hatırlatan Artuç “Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’de dâhil, diğer CHP’li aday adaylarının içinde Kartal’da seçim alacak tek aday olarak kendimi görüyorum” dedi. Artuç “Sosyal demokrat belediyeciliği herkese dokunan, herkese hissettirebilen, çözümcü olarak, sorununu, sıkıntısını anlayıp çözmeye çalışmazsak sosyal belediyecilik olmaz. İçeri giren vatandaşın derdini dinleyip, meşru olsun olmasın, çözümü için elimizden geleni yapmalıyız. Ekibimizle, belediye personeli ile çalışanlarımız ile neyi nasıl yaparızı tartışarak, çözüm noktasına getirmeliyiz. Bunları başkan olduğum zaman uygulayıp, başaracağım. Lokomotifim kadınlar ve gençler olacak. Sosyal belediyeciliğin özünde olan, halkın içinde olmaktır. Ben de bunu gerçekleştireceğim. Adaylığım gerçekleştikten sonra Kartal halkına, dört tane proje açıklayacağım. Açıkladığım projelerimi de ilk dönemde uygulayacağım. Halk, başkanını kendi içinde gezerken görecek” şeklinde konuştu.

“Park açıp, taş dikmek için genel başkanı getirmeyeceğim”

CHP’nin emrinde, örgütün yanında olduğunu ifade eden Ali Turabi Artuç  “Biz proje yapacağız, şov yapmayacağız. Park açıp, taş dikip genel başkanı getirmeyeceğiz. Biz, insan hayatına katkı sunacak, somut projeler üreteceğiz. İnsanların sosyal hayatlarından, eğitim hayatlarına kadar yanlarında olacağız. Çünkü ülkemizde en büyük sorun eğitim. Sonra takdir halkın olacak” dedi.

“İnşallah Gök her adaya eşit mesafede durur”

CHP Kartal İlçe başkanı Kamer Gök’ün düzenlediği ve basına kapalı yapılan toplantı sonrası gazetecilere geçilen haber bülteninde belediye başkan aday adaylarınından bazılarının fotoğraflarda yer verilmemesi yönünde tepkisini dile getiren Ali Turabi Artuç “CHP Kartal İlçe başkanımız Kamer Gök yapmış olduğu bir toplantı da bütün aday adaylarını topladı. Kendisi, ‘asla aranızda bir kavga olmasını istemiyorum. Herkese eşit mesafedeyim’dedi. Ama sözünde ne kadar durur, ne kadar dediklerini yapar bilemiyorum. İnşallah dediği gibi yapar ve herkese eşit mesafede durur. Yalnız toplantıdan sonra, bir basın mensubu arkadaşım beni arayarak, toplantıya katılıp, katılmadığımı sordu. Şaşırdım. Yani o toplantı haber yapılmış, ancak Sayın Mustafa Kul, ben, Erol Altunoğlu, Mustafa Yalçınkaya gönderilen ve toplu halde çekilen fotoğrafta kesilerek yayınlanmış. Bakın, bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Haber olmuş, zaten bende oradan öğrendim. Bunun amacı nedir bilmiyorum. Ben basından anlamam. Gece saat 23:00 sularında İlkhaber Gazetesi’nde çıkan haber de sadece üç aday adayı var. Haber çıktıktan sonra düzeltiliyor fotoğraf, bütün aday adayları oluyor. Bunun anlamı belli. Kavga etmeyeceğim, ben kendimi anlatacağım, kendimi tanıtacağım. Benim amacım belli” dedi.

Artuç’un düzenlediği toplantıya destekCHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Hasan Genç, ADD Ümraniye şube Başkanı Ali Öztürk ve Kadıköy Belediye Meclis üyesi Cemal Karakurt’ da katılarak destek verdi.

Ali Turabi Artuç kimdir?

1967 Gümüşhane Kelkit doğumludur.

1992 yılında Kartal’da iş hayatına başlamış ve aynı yıl içinde Artuçlar İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketinin kurucusudur. Artuç, aynı zamanda Okan Üniversitesi Danışma Kurul üyesidir.

1993 yılından buyana CHP’ye üye olup, partinin birçok faaliyetlerinde katkıda bulunmuştur.

Artuç, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]