Yunus Emre Camii önünde, Mehmet Akif Ersoy Parkı şık oldu!

Yayın: 16:08 - 18.09.2013
Güncelleme: 16:08 - 18.09.2013

Uğur Mumcu Mahallesinde çok faal olarak hizmet vermekte olan Yunus Emre camii önüne İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Mehmet Akif Ersoy Parkı mahalle halkı tarafından çok beğenildi.

 

Daha önce otopark ve taksi durağı olarak kullanılmakta olan alan, zorlu bir mücadele sonucunda milli şairimizin adını taşıyan Mehmet Akif Ersoy Parkı olarak mahalleye güzellik kattı.

Mimarisiyle mükemmel bir şaheser olan Yunus Emre Camiinin bahçe kısmında yapılan bu parkın yapımında emeği geçen gerek camii görevlileri gerek mahalle muhtarı gerekse İ.B.B. yetkililerine mahalle halkı memnuniyetlerini belirtirken,  Uğurmumcu Mahallesinin genç ve çalışkan muhtarı Soner Eker sosyal medyada ki hesabından İBB’ne teşekkür mesajı yayınladı.

 

Soner Eker’den Uğurmumcu Mahallesine Mehmet Akif Ersoy Parkı yapan İBB’ye teşekkür

Soner Eker mesajında; “İstanbul Büyükşehir Beediyesi’nin bitirmiş olduğu yeni parkımız Mehmet Akif Ersoy Parkı hayırlı uğurlu olsun. İBB park ve bahçeler daire başkanı sayın İhsan Şimşek beye ayrıca İBB genel sekreter yardımcısı sayın Mevlüt Vural Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Exit mobile version