SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Hüsnü Süslü Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Hüsnü Süslü, mahalle muhtarlarıyla Kartal’da bir restauranta düzenlenen yemekli toplantıda buluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü, seçim çalışmaları kapsamında, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Partisinin Mahalle birim başkanlarının ardından mahalle muhtarlarını ağırlayarak yerel yönetimlerde en küçük yapı olan mahalle idarecilerine verdiği önemi gösteren Belediye Başkan Aday Adayı Süslü, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü, Yönetimsel eksikliklerin görülmesi ve çözülmesi konusunda muhtarların çok önemli bir rolü olduğuna değinerek “Halkımız ile bire bir iletişim içinde olan sizlersiniz, yaşanan sorunlara birebir tanık oluyorsunuz. Arkanızda herhangi bir parti veya örgütlü bir güç olmamasına rağmen halk, çalışmalarınıza ve kişiliğinize oy veriyor bundan dolayı bizim için önemlisiniz” dedi.

Muhtarlar Mahalle Komiteleriyle Söz Sahibi olacak
Adaylık sürecini bayrak yarışına benzeten Süslü, “Bu bir bayrak yarışıdır, bayrağı daha yukarı taşımak için aday oldum” diyerek Belediye Başkanı olduğu takdirde Kartal’ı marka kent yapacağını belirtti.
Mahalle muhtarlarının yerel yönetimler sürecinde daha etkin olması için çalışacaklarını ifade eden Süslü, projeleri arasında yer alan ‘mahalle komiteleri’ ile muhtarların alınacak kararlarda söz söyleme hakkına sahip olacağını söyledi.

Projelerle Geliyoruz
Toplantı içerisinde zaman zaman muhtarların sorularını da yanıtlayan Süslü, ‘önümüzde ki günlerde projelerimizi halka açık etkinliklerle açıklayacağız’ dediyse bazı projelerini muhtarlarla paylaştı. Süslü “Öncelikle özgür kentli yaratmak istiyoruz. Kartal’ı ‘demokratik, özgür, gelişmiş kent’ sloganıyla yöneteceğiz. Kartal’a raylı sistemi, mahalle sağlık merkezlerini, zihinsel ve fiziksel  gündüz eğitim ve bakım merkezi, hasta ve engelli ambulanslarını, havuzları, e-belediyecilik, yeşil belediyecilik sistemini kazandıracağız. Yeni yatırımları, yeni bilinçli ve özgür tüketici kentliyi, hemşerilerimizi yaratacağız” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Daha iyisini Yapacağım
Siyasetin kendisi için var olma şekli olmadığının altını çizen Süslü, ‘Siyaset benim için hizmet aşkıdır. Aday gösterilmezsem çıkacak adayın arkasında durur, hiçbir görev beklemeden partimin başarısı için çalışmalarıma devam ederim. Belediye Başkanlığına ben daha iyisini yaparım hedefiyle talip oldum” dedi.

Üreten Çalışan Bir Belediye Olacak
Belediyenin borçlardan kurtulmak için üretmesi gerektiği vurgusunu yapan Süslü, “Borçlarımızdan kurtulup kalkınmak istiyorsak, üretmek zorundayız. Yapılması mümkün olmayan projelerle değil, verdiğimiz sözü tutabileceğimiz projelerle belediyeyi yöneteceğiz” dedi.

Toplantı boyunca karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Kartal Belediye Başkan Aday Adayı ve Mahalle Muhtarları Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerin Kartal için hayırlı olması temennisinde bulundular. Toplantı sonunda muhtarlar kendilerini göstermiş oldukları ilgiden dolayı Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü’ye memnuniyetlerini dile getirerek, başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]