SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sultanbeyli’nin Prestiji Artıyor.

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli’nin Prestiji Artıyor
Son dönemde yapılan çalışmalarla çehresi değişen Sultanbeyli güzelleşmeye devam ediyor. Daha önce 16 sokakta yapılan prestij sokak uygulamaları genişletiliyor. Şanlıurfa, Hayat Miraç Caddeleri ve Fatih Bulvarı’nda da bu kapsamda prestij uygulama yapılıyor.
Sultanbeyli yepyeni hizmetlere kavuşuyor. Fatih Bulvarı, Şanlıurfa ve Hayat Miraç Caddeleri’nde yakında prestij cadde uygulaması başlayacak. Bu çalışmayla caddelerin görüntüsü değişecek ve ilçe halkının kullanımına sunulacak.
Daha önce Fatih Bulvarı üzerinden Kent Meydanı’na inen 16 sokakta prestij cadde uygulaması yapılmış ve ilçe halkının takdiri toplanmıştı. Şimdi aynı prestij cadde uygulamaları Hayat Miraç Caddesi, Fatih Bulvarı ve Şanlıurfa Caddesi’nde yapılıyor ve Hayat Miraç Caddesi’nden Fatih Bulvarı’na inen ara sokaklarda da prestij uygulaması gerçekleştirilecek. Prestij uygulama ile sokakların ve caddelerin görüntüsü değişiyor.
Prestij uygulamanın yapılacağı sokakların alt ve üstyapı eksiklikleri giderilirken yeni prestij sokaklar modern ışıklandırma sistemleri ile aydınlatılıyor. Prestij sokaklarda kaldırımlar bir hayli genişletiliyor ve neredeyse tamamen yayanın kullanımına sunuluyor. Yapılacak olan prestij uygulamayla Şanlıurfa Caddesi tek yön olacak ve bu da hem sürücülerin hem de yayaların işini kolaylaştıracak. Yeni görünüme kavuşacak olan caddelerin kent meydanının yükünü hafifletmesi bekleniyor.
Tamamen Yayalar Düşünüldü
Prestij caddelerde yer yer araçlar için cepler oluşturuluyor ve kötü görüntüye sebep veren tüm olumsuzluklar ortadan kaldırılıyor. Prestij sokaklar için Sultanbeyli Belediyesi daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile çok sayıda görüşme yapmıştı. Bu görüşmelerin ve takibin ardından Şanlıurfa, Hayat Miraç Caddeleri ve Fatih Bulvarı’nda prestij düzenlemeleri başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni prestij sokakları bir yıldan daha az bir sürede bitirmeyi hedefliyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]