Melek Özşerik Kartal Atalar’da sahneye çıkacak

Yayın: 13:15 - 20.09.2013
Güncelleme: 13:15 - 20.09.2013

İlk albümü Türkülerin Dili’ni geçtiğimiz ay çıkaran Türk halk müziğinin genç sesi ”Deyiş ve Ağıtların Sultanı” Melek Özşerik albümü sonrası ilk defa bu akşam Kartal Atalar’da sahneye çıkacak.

Uzun yıllar Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan gurbetçi hemşehrilerine memleketi Kahramanmaraş’ta türküler okuyan sanatçı geçen yıl albüm çalışması yapmak üzere İstanbul’a taşındı.

Seyfi Doğanay ve İbrahim Dizlek şirketi Söz Müzik Sinema ve Radyo yapımcılıktan ilk albüm çalışması çıkarttı. Sanatçıya albümünde; Sadık Dede,Sabahat Akkiraz,Sadi Cesuroğlu,Cem Malkoç,İbrahim Dizlek,Pir Sultan Abdal,Mahsuni Şerif, Seyfi Doğanay,Mehmet Tek,Güleser Aras,Ali Nurşani ve Esat Kabaklı’nın eserlerine yer verdi.

Sanatçının albümünde merhum babası âşık Salman Özşerik seslendirdiği ve sözleri Pir Sultan Abdal’a ait olan ‘Çeke Çeke’ adlı türkünün müziğini de yine babası yaptı.

Melek Özşerik bu akşam İstanbul’un Kartal ilçesinde Atalar İmza Türkü Evi’nde “GALA” yapacak. Sanatçı Özşerik, türkü severleri davet ediyorum dedi.

Exit mobile version