Sultanbeyli Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yetenek kurslarının kayıtları başladı.

Yayın: 06:43 - 21.09.2013
Güncelleme: 06:43 - 21.09.2013

Yetenek Kurslarımızın Kayıtları Başladı.
Sultanbeyli Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yetenek kurslarının kayıtları başladı.
İlçe halkının kişisel gelişimine önem veren çalışmalara imza atan Sultanbeyli Belediyesi bu sene de geleneğini bozmayarak çeşitli branşlarda düzenlediği kurslarına devam ediyor.  İlçe halkının bilgi ve becerisini artırmak, yeni iş imkanları oluşturmak ve kişisel yetenekleri ortaya çıkarmak için düzenlenen kurslar içerisinde, ahşap el sanatlarından Osmanlıca’ya, yazarlıktan şiir okuma ve yazmaya varana kadar birçok kategori kurs bulunuyor.
Son Başvuru 10 Ekim
Kursiyerlerin el becerisine ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak olan kurslara başvurular başladı. Son başvuru tarihi 10 Ekim. Yetenek kursları Sultanbeyli Belediyesine ait gençlik merkezleri, kültür merkezleri ve Sultanbeyli El Sanatları Merkezi’nde yapılacak.
Yoğun İlgi Görmüştü
Geçen yıllarda düzenlenen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi göstermiş ve kurs sonunda duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdi. Bu yıl kurs programına katılımın çok daha yüksek olması bekleniyor.
Yetenek kurslarına kayıt yaptırmak isteyen adaylar, müracaatlarını Sultanbeyli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapacak. Ayrıca detaylı bilgi almak isteyenler 0(216) 564 13 00 (1238 dahili) telefon numarasından detaylı bilgiye ulaşabilecek.
Kursların başlama tarihi ise Kasım ayının ilk haftası olarak planlandı.

Exit mobile version