SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Belediye Spor, Çağlayan’ı 4-1 Yendi

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup’ta Çağlayan Gençler Birliği ile Kartal Belediye Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Kartal Belediye Spor, ilk yarı ve ikinci yarıda gelen gollerle Çağlayan Gençler Birliği Spor’u 4-1 mağlup etti.

Kartal Belediye Spor’un galibiyet hasreti sona erdi. Geçtiğimiz hafta Modefen’i 2-1 mağlup eden Kartal Belediye Spor, bu hafta Çağlayan Gençler Birliği Spor ile Bulvar Spor sahasında karşı karşıya geldi. Hakemler Selim Özen, Seçkin Kekrik ve Murat Altan’ın yönettiği karşılaşmada Kartal Belediye Spor, ilk yarı, Çağlayan Gençler Birliği karşısında baskın oynadı.

20. Dakikada İlk Gol

Kartal Belediye Spor, Çağlayan Gençler Birliği karşısında art arda paslarla rakip takımın ceza sahasına baskı kurdu. Baskılı oyunun ardından Kartal Belediye Spor’un genç dinamik oyuncusu Cem Keskin, karşılaşmanın 20. dakikasında ilk golü atarak takımını üst sıraya taşıdı.

Goller Art Arda Geldi 

Kıyasıya geçen karşılaşmanın ilk devresinde Sertaç Ertan Çetin sahanın yıldızı oldu. Sertaç, 35 ve 37. dakikada art arda iki gol atarak takımı, Çağlayan Gençler Birliği karşısında 3-0 öne geçirdi ve ilk devreyi farklı bir skorla kapattı.

Teknik Direktör’ün Stratejisi Skoru 4’e Çıkardı

Devre arasında Kartal Belediye Spor’un teknik direktörü Sadettin Demirtaş, soyunma odasında futbolculara iki devre için strateji verdi. İkinci yarının başlama düdüğünün çalmasıyla 70. dakikada Cenk Karataş’ın attığı şut, rakip takımın kale filesini havalandırarak skoru 4’e ulaştırdı. Karşılaşmanın sonunda ise Çağlayan Gençler Birliği 1 gol atarak durumu 4-1 yaptı. Karşılaşmanın sonucunda Kartal Belediye Spor puanını 7’ye yükseltti.

Kartal Belediye Spor, Grubunda Lider Irmak Spor’la Karşılaşacak

Etkili oyunuyla iki hafta üst üste galibiyet alan Kartal Belediye Spor, bu hafta sonu, grubunda lider olan Zeytinburnu Irmak Spor’la karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]