CHP’den “İstanbul’u Birlikte Kazanmak İçin” dayanışma gecesi!

Yayın: 12:46 - 01.10.2013
Güncelleme: 12:46 - 01.10.2013

30 Eylül 2013, Pazartesi günü CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Wow Otel’de düzenlediği “İstanbul’u Birlikte Kazanmak İçin” temalı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi coşkulu bir katılıma sahne oldu.

Geceye CHP genel başkan yardımcıları Umut Oran, Nihad Matkap, Perihan Sarı, Gökhan Günaydın ve Sezgin Tanrıkulu ile CHP PM üyeleri , CHP milletvekilleri ve İstanbul dışından 20 il başkanı katıldı.

CHP İl Başkanlığı’nın çalışmalarının barkovizyonla sunumunun ardından CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan salıcı bir konuşma yaptı. Salıcı konuşmasında partide eski-yeni üye ayrımı yapmayacaklarını, bugüne kadar ne yapıldıysa partinin üyelerinin büyük katkısıyla yapıldığını, AKP’nin anlayışının demokrasiyle bağdaşmadığını ve AKP zihniyetinin CHP’nin zamanında gerçekleştirdiği kadın hakları ya da çok partili rejime geçiş gibi reformları yapacak düzeyde özgürlükçü olmadığını ve CHP’nin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını vurguladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ise konuşmasında demokrasinin önemini, AKP iktidarının yılgınlık yarattığını ve Türkiye’nin çok yakında CHP iktidarına kavuşacağını belirtti.

Korhan Abay’ın sunduğu gecede halkın sanatçıları Tuncel Kurtiz ve Turgut Özakman anıldı. Geceye Demet Sağıroğlu ve Onur Akın’ın konserleri ile Metin Zakoğlu’nun stand-up gösterisi ile devam edildi.

 

 

 

Exit mobile version