”Geçmişten Günümüze Pul ve Posta” Sergisi

Yayın: 08:18 - 04.10.2013
Güncelleme: 08:18 - 04.10.2013

100 Yıllık  Osmanlı pulları Novada Ataşehir AVM’de

Dünyanın en bilinen nadide sanat eserlerini ziyaretçileriyle buluşturan Novada Ataşehir AVM, “Dünya Posta Günü” kapsamında “Geçmişten Günümüze Pul ve Posta” sergisini ziyarete açıyor. Koleksiyonlara girmiş çok değerli pullar, tematik pullar ve posta ile ilgili çok özel materyallerin yer alacağı sergi, 7-20 Ekim tarihleri arasında ücretsiz görülebilir.

PTT ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu’nun ”Geçmişten Günümüze Pul ve Posta” sergisi Novada Ataşehir AVM’de açılacak.
9 Ekim Dünya Posta günü ve 1863 yılında basılan ilk Türk pulunun da 150. yılı olması nedeniyle 7 Ekim Pazartesi günü Novada Ataşehir AVM’de açılacak sergide Türkiye’nin en değerli pulları sergilenecek.

“Geçmişten Günümüze Pul ve Posta Sergisi”nde daha önce hiçbir yerde sergilenmemiş   ”Osmanlı Pul Koleksiyonu”, ”Cumhuriyet Pul Koleksiyonu”, ”Atatürk Pul Koleksiyonu” gibi nadide eserlerin yanı sıra havacılık, çizgi roman kahramanları ve spor konularını içeren tematik pullar ile 1840 yılından itibaren gönderilen mektup, mektup zarfları ve tebrik kartları da yer alacak.

“Geçmişten Günümüze Pul ve Posta Sergisi” 7-20 Ekim tarihi arasında ücretsiz görülebilir.

 

Exit mobile version