Kartal Belediye Spor İMES İstanbul Kastamonu Spor’dan Galibiyetle Döndü

Yayın: 08:36 - 09.10.2013
Güncelleme: 08:36 - 09.10.2013

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Kartal Belediye Spor, evinde ağırladığı  İMES İstanbul Kastamonu Spor’u 3-0 yendi.

Kartal Belediye Spor, aradaki puan farkının açılmaması için mutlak galibiyet parolası ile maça başladı. İlk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekibin karşısında defans güvenliğini elden bırakmayan ve ayağa pas yaparak pozisyon bulan bir takım vardı. Kartal temsilcisi, yakaladığı pozisyonları Onur, Burak ve Sertaç ile değerlendiremedi.

30. dakikada ev sahibi Kartal Belediye Spor aradığı golü buldu, Yener’in yaptığı ortaya Sertaç’ın plasesiyle durum 1-0 oldu.

35. dakikada ise İstanbul Kastamonu Spor’dan Kemal’in kullandığı frikik atışını, Kartal kalecisi İsmail kurtararak rakibine beraberlik şansı vermedi. İlk yarıyı ev sahibi takım, 1-0 galibiyet ile kapattı.

İkinci yarıya Fatih temsilcisi beraberliği yakalamak adına hızlı başladı. Ev sahibi Kartal Belediye Spor’u sahasına hapseden İstanbul Kastamonu Spor direkleri geçemedi.

Oyunda dengeyi kurup ataklarını sıklaştıran Kartal Belediye Spor, 70. dakikada Kenan ve 85.dakikada maçın yıldızı Eymen’in attığı gollerle durumu 3-0 yaparak averaj elde etti.

Başkan Altınok Öz: “Her Zaman Kartal Belediye Spor’la Gurur Duyuyorum”

Karşılaşmanın ardından Kartal Belediye Spor’un soyunma odasına gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, futbolcuları tebrik etti. Başkan Öz, “Çok güzel bir futbol karşılaşması izledim. Kartal Belediye Spor’la gurur duyuyorum. Her zaman arkanızdayım. Destekleyeceğim“dedi.

Exit mobile version