SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Abdullah Açık, Aday Adaylık müracaatını yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Açık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Açık, Ak Partiden Kartal Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı.
Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatına sevenleri ile birlikte gelen Açık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Açık, başvuru dosyası İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’a teslim etti.

Çok sayıda gazetecinin bulunduğu AK Parti Kartal ilçe merkezinde İlçe Başkanı ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Abdullah Açık, Kartal Belediyesi’ni yeniden AK Parti’ye teslim edeceklerini belirterek, 30 yıldır Kartal’da ikamet ettiğini hatırlattı. Kartal’a hizmet etmek için “bende adayım”  diyen Açık, Kartal’ın çıtasını yükselteceklerini ifade etti.

Tüm aday adaylarına başarılar dileyen, Açık, seçim Kartal’da hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Yıldız, Kendisine teşekkür ediyorum.

abdullah-acik-aday-yildiz

Aday adaylık müracaatı dosyasını Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız’a sunan Abdullah Açık’a çok sayıda taraftarları ve partililer eşlik etti. Dosya sunumu öncesi kısa bir konuşma yapan Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız; “Abdullah Beyin teveccühünü partimizden yana kullanmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Aday adaylık süreci önemli bir süreç. Bu süreç içerisinde, bir siyasi partiden aday olmak için birçok aday adayı olabilir. Ama nasip kısmet bunların içerisinde bir kişi Kartal Belediyesi Başkan adayı olacaktır. Bu mana da aday olan arkadaşımız için birlikte çalışır, teveccühü aynı şekilde sürdürürsek, Kartal’lı kazanır” ifadesini kullandı.

Yıldız, “Belediyeyi tekrar alacağız”

Temurhan Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ İnşallah önümüzdeki süreçte AK Parti Kartal’da, yerel yönetimlerde tekrar yerel yönetimi burada alma gayreti içerisinde değil, azmi ve kararlığı içerisinde olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Biz bu seçimlerde mutlaka Kartal AK Partili bir belediye yönetimine teslim etme gayreti içerisinde olacağız. Biz, kurumsal olarak buradaki partimizin başarısı için sonuna kadar çalışabileceğimiz ve en son aşamaya kadar bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Abdullah Bey, Kartal’da bildiğimiz yakinen tanıdığımız Kartal’da ikamet eden Kartal’da İş yapan bir kardeşimiz, bir ağabeyimiz. Vermiş olduğu bu kararın kendi soyadı gibi bahtının da açık olmasını diliyorum. İnşallah yolu açık olur. Buradaki karar neticeye hayırlı bir şekilde yansır. Ama bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde de hayır olduğunu Rabbimiz katında bunu bilmeniz lazım. Bunun için ben öncelikle kendisi için ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Bunu söylemek istiyorum ve partimize müracaatından dolayı, teveccühünden dolayı kendisine teşekkür ediyorum”  dedi.

 

“Kartal Belediyesi’ni Ak Partiye teslim edeceğiz”

Kartal Belediyesi AK Parti Başkan aday adayı Abdullah Açık; “Sayın Basın mensubu arkadaşlarım kıymetli  misafirler. Çok değerli bize teveccühünü gösteren değerli ilçe başkanıma önce teşekkür ediyorum. Kartal’da bu yarışta “ben de varım” diyorum. Otuz yıldır Kartal’da ikamet ediyorum. Otuz yıldan beri Kartal’ı çok iyi bildiğim için yarışa talip oldum. Bu bir yarıştır. Yarışa giren arkadaşlara  da teşekkür ediyorum. Onlarında yolu açık olsun. İnşallah AK Parti’ye Kartal Belediyesini teslim edeceğiz. O niyetle, o azimle yola çıktık. Cenabı Hak Kartal’a, milletimize bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]