Özcan: “Kartallar Yüksek Uçar”

Yayın: 08:01 - 19.10.2009
Güncelleme: 08:01 - 19.10.2009

Bank Asya 1.Ligin flaş takımı Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Kartalspor’un Ganalı oyuncusu ve golcüsü Yakubu’yuda yanına alarak Kartalspor-Karşıyaka maçı sonrasında, yapmış olduğu açıklamada “Kartallar Yüksek Uçar” dedi. Takımın kendi saha ve taraftarı önünde güzel bir takım oyunu sergilediklerini belirten Kartalspor’un teknik patronu Kadir Özcan, “ İnşallah bundan sonra Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Sayın Altınok Öz, yönetim ve taraftarımızın da var olan destek ve katkılarıyla çıkışımızı devam ettireceğiz. Her iki takımda ortaya büyük bir mücadele vererek oynadı. Ne var ki biz,saha ve taraftar desteği faktörünü çok iyi değerlendirdik ve güçlü rakibimizi 2–0 gibi net bir sonuçla mağlup ederek hem sahamızda ki yenilmezliğimizi hemde çıkışımızı kesintiye uğratmadık. Rakibimizin zor takım olduğunu biliyorduk. İstediğimiz oyunu ilk yarıda görememize rağmen 2. yarıya fırtına gibi başlayan oyuncularım peş peşe attıkları iki golle haftayı üç puan alarak kapattık. “ dedi.

Kazanmak İçin Çıkacağız
Özcan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Bana göre yolumuz açık göründü şu anda. İnşallah bir aksilik olmazsa devre sonuna kadar performansımızı devam ettireceğiz. Şimdi önümüzde zorlu bir deplasman maçı var. Pazar günü Güneyin güçlü ekibi Mersin İdman yurdu ile karşılaşacağız. Tabi ki her maça olduğu gibi bu maçada mutlaka kazanmak için çıkacağız. Futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.
Yazık Oldu
Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal, karşılaşmanın 1. devresinde Kartalspor karşısında etkili bir oyun çıkararak rakip üstünde baskı oluşturduklarını söyledi. Kapsal, “ Yakaladığım yüz yüz gol pozisyonlarını gole çeviremedik. Bir şutumuz da direkten döndü. Skoru 2-1 yapsaydık yine 2-2 ye çevirebilirdik. Maçın hakkı bu değildi. Hem 10 kişi kaldık, hemde oyun disiplininden koptuk ve kazanacağımız bir maçı maalesef kaybettik. Oyunuk kontrolü 90 dakika Karşıyaka takımının elindeydi. Yazık oldu. Demek ki biraz daha fazla çalışmak zorundayız” diye konuştu.

FETHİ SATICI

Exit mobile version