SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Belediyesinden Cumhuriyet resepsiyonu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi’nce  düzenlenen ve geniş bir katılımın olduğu “Cumhuriyet Resepisyonunda Konser keyifle izlendi.
Gecede katılımcılar ve sanatçılar kadar, uzun süre sonra samimi pozlar veren Kamer Gök – Altınok Öz ikilisinin samimi diyaloğu öne çıktı.
Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde yapılan Cumhuriyet Resepsiyonu’na Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, Celal Dinçer, Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz Hanımefendi, Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, Kartal Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Taner Özdemir, 2. Başkan Vekili İmkan Demirci, Kartal Belediyesi  Başkan Yardımcıları Gülseren Büyüktaş, Ali Rıza İkisivri, Meclis Üyeleri Kemal Berk, Hüseyin Göktaş, Kemal Uyan, Atila Duman, Kartal Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, Türkiye Muhtarlar Derneği Konfederasyonu, Trakya ve Marmara Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ceylan, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Demokrat Parti İlçe Başkanı Sedat Özkan ve Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Müslinm Şahanoğlu,Kartal Cem Evi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı,Köre Gazisi ve Kıbrıs Gazileri katıldı.
SANATÇILAR AYAKTA ALKIŞLANDI
Dünyaca ünlü Piyanist Cana Gürman, Flüt Bülent Evcil ve Viyolonsel Rahşan Apay’lının yaklaşık bir saat süren konseri beğeni ile izlendi.
Finaldeki 10. Yıl Marşı geceye adeta damgasını vurdu. Sanatçılara bayraklar sallayıp marşı seslendirerek destek veren salonda, konser bitiminde de ayakta alkışladı.
Bu arada Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, sanatçılara birer plaket sundu. Sanatçıların plaketlerini CHP İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, Celal Dinçer ve Kartal CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök takdim etti.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]