SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Hüsnü Süslü Kartal için hazırlanan projelerini paylaştı!

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Yard. Doç. Dr. Hüsnü Süslü “Daha güçlü Kartal için; Farkındalık yaratarak geliyoruz” sloganı Kartal Şadırvan Restaurant’ta düzenlediği organizasyonda kalabalık bir topluluk karşısında  Kartal için hazırladığı projelerini açıkladı.
Kartal Atalar’da bulunan Şadırvan Restaurantı dolduran Partililerin alkışları ve tezahüratları eşliğinde salona giren Hüsnü Süslü Halk Müziği Sanatçısı Cemal Kaya’nın söylediği türkülerin ardından yaptığı konuşmada;
Hem Kartal’ı hem de İstanbul’u alacağız
29 Mart 2014 te muhtemeldir ki ülke kaderine yön verecek bir seçim yaşayacağız. Bu 11 yıldır ülkeyi yöneten, ülkenin temel taşları ve cumhuriyet değerlerini alt üst eden zihniyetin iktidardan gönderilmesinin kapısının aralanacağı bir seçim olacaktır. İnanıyorum ki bizler hem Kartal’ı hem de İstanbul’u alarak bu uzun iktidar yürüyüşünün meşalesini en önde taşıyan ilçe olacağız. Halka yakın iktidarı Kartal da kuracağız, İstanbul da kuracağız ve nihayetinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 2015 genel seçimlerinde başbakan yapacağız. Partimizde son dönemlerde yaşanan hareketlilik ve çekim merkezi olması bunun en güzel göstergesidir.

husnu-suslu-isaret-
Türkiye sürekli kötüye gidiyor, diktatörlük ile yönetiliyoruz
Türkiye zor günler geçiriyor. Ülkemizi 11 yıldız aynı siyasi parti, aynı siyasi anlayış yönetiyor ama ülkemizde ekonomi, kötüye gidiyor. Cari açık had safhada. İMF raporlarında 2013 ilk 9 ayındaki verilere göre 60.7 milyar dolar/yıl ile ilk 5 te; 2014 te ilk 4 te olacağız. 2013 itibarı ile dış borç stoku 367 milyar dolar( % 9 artış); özel sektörün payı 252 milyar dolar. Üretim neredeyse durdu. İşsizlik çok çok arttı. Toplumun tepkisini azaltmak için geleceğin hayallerini satmaya başladılar. Ama hemen bugün gerçekleştirilebilecek hiçbir demokratik adımı da atma niyetini göstermemektedirler. Yasaklamalar ve askeri vesayetten kalan yasaları ‘’biz koymadık ki kaldıralım’’ tarzı akla ve mantığa uymayan gerekçeler ile savunmaktadırlar. Toplumsal gerilim kontrol edilmez hale geldi. En ufak bir toplumsal tepkiye gaz, su , sopa , gözaltı, tutuklama, işkence , baskı, zulüm ve ölümle karşılık veriliyor. Tek kişi diktatörlüğü yaşıyoruz. Eğitimimiz iflas etti. Sağlıkçıyım, hekimim, meslek yaşamımızda böylesine bir curcuna görmedik. Satılacak bir şey kalmadı, üstelik dış politikada da yalnızlaştık. Orada da sıkışmışlığımızı baskı, zor ve savaşla aşmaya çalışıyoruz. Sıfır sorunlu dış politikadan, sıfır komşu noktasına geldik.

husnu-suslu-tek

CHP İktidarına ihtiyacı var
Bu gidişe bir yerlerden dur demek, neoliberal politikalar yerine istihdam yaratan, üretken, demokrasiye kurumsallaştıran, halkımızı mutlu ve refah kılan, eşitlikçi, adaletçi, özgürlükçü politikalar getirmek, uygulamalar gerekiyor. Bu toplumun CHP’nin iktidarına ihtiyacı var; bizler bu iktidarın yolunu yerel politikalar ile açacağız. Halka dokunan; sivil toplum kuruluşlarını( dernekler, odalar, birlikler) dikkate alan, onlarla birlikte yöneten bir belediyecilik anlayışını yerleştireceğiz.
Demokrasi için ön seçim yapılması gerekiyor
Çalışmalarımızdan, anlayışlarımızdan hemen görülebilir ve çıkarılabilir ki, yerel yönetimleri yerel iktidar odağı olarak değil, yerel demokrasi odağı olarak gördüğümüzü öncelikli olarak belirtmeliyim. Hal böyle olunca, partimizin hatta tüm partilerin küçükten büyüğe tüm görevlere partililerin daha da genişletirsek yurttaşların katıldığı ön seçimlere getirilmesinden yanayım, yürekten istiyorum. Vatandaşı yönetecekleri vatandaşın seçmelidir. Örneğin; Kartal da 485 bin nüfus ,315 bin seçmen var. Partimizin üye sayısı 12 bin. Partimize oy veren insan sayısı 100 bin lerde . Bu kadar insan kendi içinden yöneticilerini özgürce, kendi iradesiyle, daha sonrada hesap soracağı şekilde neden seçmemeli? Demokrasi böyle yerleşir, yayılır, özgür kent ve kentli böyle yaratılır. Örgütümüz ile birlikte ve onların önderliğinde çalışmak esas ilkemizdir. İlçe yönetimlerimiz bizim için amir kurumlarımızdır. İlke olarak birlikte, omuz omuza çalışmak esastır. Asla ayrılıklara ve küskünlüklere yol açmayacağız.

husnu-suslu-tanitim-toplant
Daha iyi yaşanabilir gelişmiş bir Kartal hedefim var
Neden Kartal? Büyüdüğümüz, yetiştiğimiz, bütün ailemizin yaşadığı, havasını soluduğumuz yer Kartal. Buraya borçluyuz. Daha iyi daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir Kartal hedefliyorum. Belediye Başkanlığının tümüyle bir uyumlu ekip işi olduğuna inandığımdan; son derece kaliteli, bilgi birikimli bir ekiple çalışıyoruz.
Kartalda tükenmişliğin hızla ilerlediğini söylemek gerekir. Bunlar durmadan yükselen binalar, beton yığınları, yok edilen yeşil alanlardır. Pendik ten Kartala girdiğinizde minibüs yolunun sağ yanına bir bakın. Dev gibi panolar, Eczacıbaşının o güzel zeytinlik arazisi, Yunus çimento fabrikasının tarihi nitelikli bacası artık yok. Şimdiden insan boğulduğunu hissediyor. Bizi biz yapan değerlerimiz yitiriliyor. Zemini en sağlam olan alanlar dahi, rant uğruna doğal afet alanları ilan ediliyor. İnsanlarımızın geleceği belirsizliğe bırakılıyor.
Kartal’ı bir yıldız kent yapacağız
Çalışma anlayış ve ilkelerimizi, e-belediye, yeşil belediyeye dönüşüm manifestomuzu hazırladık. Bunları ve Kartal için ekibimizle uzunca bir süredir üzerilerinde uğraştığımız projelerimizi de inşallah adaylığımız kesinleştikten sonra sunacağım. Sloganımız şudur : Kartal’ı bir yıldız kent yapacağız. Kartal önceden bir işçi, emekçi, memur kentiydi. Neoliberal politikalar Kartalın rengini soluklaştırdı. Kartal’a hızla bir kimlik gerek. Bunu bizim yaratacağımıza inanıyorum. Kartalı demokratik özgür bir kent yapacağız. Bunun için öncelikle geleneksel belediyeden e-belediyeye, yeşil belediyeye dönüşümü gerçekleştireceğiz.
– 7 gün 24 saat kesintisiz, sürekli, nitelikli saydam yönetim, çalışma
– Mahalle ve mahalleli dostu
– Gençlik gelecek, gelişim dostu
– Eğitim, emekçi, engelli dostu
– İnsan iletişimi, istihdam dostu
– Kent yaşamını ilgilendiren tüm kararlarda özgür kentlinin katılımı
– Yatırım ve hizmetlerin adil ve dengeli paylaşımı
– Kirlenmeyi kaynağından önleme
– Sürdürülebilir ekonomik, sosyal gelişme
Gücümüzü Atatürk’ten, Partimizden ve Kartallılara olan sevgimizden alıyoruz
Gücümüzü partimizin kurucusu Atatürk’ten, partimizin ilkelerinden, Kartallılara olan ve Kartal’a olan sevgimizden alıyoruz. Sorumluluğumuz da bunlaradır.
İlk Belediye Reisimiz Yasin Ağa’dan bugüne kadar Kartal’ımıza hizmet vermiş, emeği geçmiş tüm Başkan, Meclis üyesi, Belediye çalışanları tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Aday adayı tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Ülkemi ve Kartal’ı seviyorum” dedi ve konuşmasını tamamladı.
Agon dans ekibide yaptığı gösterilerle geceye renk kattı.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]