İhlas Koleji Yıldızlarından Galibiyet

Yayın: 13:50 - 04.11.2013
Güncelleme: 13:50 - 04.11.2013

İstanbul Basketbol Liglerinde iki takımı ile mücadele eden İhlas Koleji’nin yıldız erkek takımı kendi grubunda karşılaştığı Akpolat takımını 61-44 yenerek grubundaki ilk galibiyetini elde etti.
Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan mücadelede rakibi karşısında mücadele boyunca üstün bir oyun sergileyen İhlas Koleji karşılaşmayı zorlanmadan kazandı.
Yıldız Erkekler B serisinde yer alan İhlas Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı bu sonuçla birlikte dokuz takımlı grupta averajla 4. sıraya yerleşti.
Maç sonunda konuşan İhlas Koleji Basketbol Takımları Sorumlusu Tacettin Çıpa önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek hedeflerinin A serisine yükselmek olduğunu söyledi.
Yıldız takımının elde ettiği galibiyetin değerli olduğuna dikkat çeken Çıpa, bir diğer hedeflerinin de genç takımları için oyuncu yetiştirmek olduğunu belirtti. Kadrolarında gelecek için değerlendirebilecekleri oyuncular olduğunu söyleyen Çıpa, aynı zamanda yetenekli gençlere her zaman kapılarının açık olduğunu kaydetti.
İhlas Koleji’nin spora olan katkısını her geçen gün arttırdıklarını söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, iki basketbol takımı ile İhlas Koleji’nin temsil edildiğine dikkat çekti. Bu oluşumun ve diğer spor branşlarında ki çalışma ve başarıların her kuruma örnek olması gerektiğini vurgulayan Koç, Türk sporunun gelişmesi için imkânı olan her kurumun destek vermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca bütün bu faaliyetlerin başarı neticelerinden çok, öğrencilerin fizik ve ruh sağlıklarına müspet yönde katkı sağlamalarının daha önemli olduğunu vurguladı. İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version