Sempatik Psikolog ve Sunucu Ebru Üzümcü Okulumuzda

Yayın: 07:32 - 06.11.2013
Güncelleme: 07:32 - 06.11.2013

Sempatik Psikolog Ve Sunucu Ebru Üzümcü Okulumuzda

      27 yıldan bu yana başarılarıyla eğitim öğretim dünyasında adından sıkça söz ettiren Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumu; bu kez de TRT Okul kanalında yayınlanan “Kendimi Tanıyorum” adlı kişisel programını, 2010 yılından bu yana hazırlayıp sunan Rehberlik ve Psikolojik Danışman, terapist ve sunucu Ebru Üzümcü, öğrencilere “Sınav Kaygısı” konulu yararlı bir seminer verdi.

Öğrencilere görsel-işitsel algılama konusunda, kendilerini sınamaları için bir de anket uygulayan  Ebru Üzümcü ile öğrenciler soru-cevap şeklinde geçen konuşmalardan çok şey öğrendiler.

Çocuğun eğitimi konusunda başarılı olmada izlenecek en etkin yol hangisidir? Sınava en iyi hazırlanabilmek adına neler yapabiliriz? Sınav heyecanını nasıl yenebiliriz?  Bu sorular doğrultusunda, Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları her ay bir psikoloğu davet ederek, öğrencileri sınavlara ve hayata nasıl hazırlamalıdır? sorusuna, çağdaş çözüm önerileri arayacaktır.

 

Kasım ayında; Psikolojik danışman, terapist ve sunucu Ebru Üzümcü’nün seminerine, 04 Kasım 2013 Pazartesi günü; Ahmet Şimşek İlk-Orta Okul Müdürü Hasan Delikenli, Eğitim Danışmanı Emine Şen, Basın ve Halkla İlişkiler Gül Yamanarslan da katıldılar.Orta okul 5,6,7,8. Sınıf öğrencilerinin yoğun ilgisi ve ilginç sorularıyla karşılaşan Ebru Üzümcü’ye öğrenciler söyleşi sonunda “Sınav Kaygısı” konusunda verdiği mesajlar için,Teşekkür Belgesi vererek, çiçekle de teşekkür ettiler ve okuldan uğurladılar.

Exit mobile version