SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Karakaya ;”Kartal Aydos arasına teleferik”

Yayınlanma:
ABONE OL

Belediyecilikte ve uluslararası alanda edindiği tecrübelerini kullanmayı vaat eden AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Hüseyin Karakaya’nın projeleri oldukça iddialı.

Kartal Aydos arasına teleferik

 

Aday adaylık için başvuru süreci sona eren AK Parti’de 18 aday adayı Kartal’dan AK Parti belediye başkan adayı olmak için yarışacak. 18 aday arasında yer alan Mimar Hüseyin Karakaya’nın iddialı bir projesi var.

 

KARTAL, AYDOS VE AYAZMA’YA TELEFERİK

Aday adaylık başvurusunu büyük bir destekçi kitlesi ile ilçe merkezinde yapan Karakaya’nın, Kartal ve Aydos arasında teleferik projesi bulunuyor. Kartal için ‘Kartal’a mimar eli değecek’ sloganıyla yola çıkan Karakaya, 5 yıldır CHP yönetiminde olan Kartal’ın önümüzdeki dönemde 5 değil 10 yıllık bir çalışma yapılması gerektiğini kaydediyor.

 

TECRÜBESİ KARTAL’IN HİZMETİNDE

Mimar Hüseyin Karakaya, yılların verdiği belediyecilik tecrübesiyle Kartal’ı hak ettiği yere getireceğini vurguluyor. Pendik Belediyesi’nde Teknik İşlerden sorumlu Başkan Danışmanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Uzman Danışmanlık ve Beylikdüzü Belediyesi’nde Teknik Başkan Danışmanlıkları görevlerinde bulunan Karakaya,  İstanbul İl Genel Meclis üyeliği de yaptı.

 

100’LERCE PROJEDE İMZASI VAR

Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 100’lerce projeye imza atan mimar Karakaya, Kartal’ın imar sorunu çözmeyi hedefliyor. Birçok projesi şimdiden hazır olan Karakaya, Kartal’ın yükselen bir değer olması için çaba sarf edeceğini ifade ediyor.

 

Karakaya-Mimar

TEMİZ ENERJİ YEŞİL KARTAL

Yenilenebilir temiz enerji kaynaklarının kullanımını artırmayı hedefleyen Karakaya, yeşil alanların artırılmasıyla yaşanabilir bir Kartal oluşturmak için hazırlanıyor. Yurtdışında 15 farklı ülkede projeler uygulayan Karakaya, bu ülkelerde edindiği tecrübeyi Kartal’a yansıtacak.

 

KARTAL TİCARETİN MERKEZİ OLACAK

Kartal’ın ticaret merkezi olması amacıyla ilçenin 5 farklı yerinde Selçuklu, Osmanlı ve günümüz mimarisi tarzında Kartal’ın sembolü niteliğinde meydanlar içeren bedesten çarşılar kurulması için projeleri hazır olan mimar Karakaya, böylelikle Kartal’ı çevre ilçelerin gölgesinden kurtararak cazibe merkezi haline getirecek. Karakaya, Kartal’ın belirli semtlerinde tarihî dokuya uygun semt çeşmeleri yapılması için de düğmeye basacak.

 

Karakaya-Spor

BİREYSEL VE AMATÖR SPORA DESTEK

Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen Karakaya’nın projeleri arasında amatör spor kulüplerinin yaralanacağı spor salonları da yer alıyor. Bireysel ve amatör spor branşlarının gelişmesi için başta malzeme yardımı olmak üzere çeşitli katkılar sağlayacak olan Karakaya, Kartal’dan dünya çapında sporcular yetiştirmeyi hedefliyor.

 

GERİ DÖNÜŞÜM VURGUSU

Hızla kentleşen, dev binaların yükseldiği Kartal’da Karakaya, komşuluk ilişkilerinin bozulmaması ve sürmesi için de projeler hazırlamış. Kartal sahilinin yaşanabilir ve güvenli bir hale gelmesi, modern aydınlatma sistemleri projeleri bulunan Karakaya, özellikle geri dönüşüm konusuna vurgu yapıyor. Karakaya, geri dönüşüm ve temiz enerji konuşlarında ev hanımlarının eğitilmesine büyük önem veriyor.

 

15 FARKLI ÜLKEDE 100’E YAKIN PROJE

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olan Mimar Hüseyin Karakaya, 15 farklı ülkede 100’e yakın projede mimari projelerin çizimi, uygulanması ve kontrollüklerini yaptı. Yılların siyasetçisi olan Karakaya, İngilizce, Arapça, Rusça, Özbekçe ve Kazakça’yı anadili gibi konuşabiliyor.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]