SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Cemevi’nde Doğu ve Batı arası dostluk köprüsü adımı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Şükrü Kontuk ve beraberindeki heyetten,

Kartal Cemevi’nde Doğu ve Batı arası dostluk köprüsü adımı!

Ak Parti Kartal Belediye Başkan A.Adayı ve Günyad Başkanı Şükrü Kontuk, öncülüğünde bazı stk temsilcileri ile birlikte Kartal Cemevi’ne nezaket ziyaretinden bulundular.

Cemevi Başkanı İsmail Saçlı’yı makamında ziyarete giden heyet doğu ile batı arası köprülerin güçlü olması gerektiği mesajını verdiler.

Dostluk adımı ile Cemevi’ne gelen heyet;

Şükrü KONTUK : Ak Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı

Talat AKTI  : Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı

Cemil TEKDAL : Kartal Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Güneydoğu Kültürleri Yaşatma Derneği (GÜNYAD) Başkan Yardımcısı

Mehmet YILMAZ : Malatya Dernekleri Fedarasyonu Başkan Yardımcısı

Abdulselam CEYLAN : Ataşehir Kızılay Şube Başkanı

Halil İbrahim UĞRAŞ : Elazığ ili Maden İlçesi Berzamalı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

Hamit BAYEZİT : Ankara Şerefli Koçhisar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

Selahattin AKSAN  : Siirt Kanaat Önderi ve Güneydoğu Kültürleri Yaşatma Derneği (GÜNYAD) Başkan Yardımcısı

İsmet TAN : Malatya ili Arguvan İlçesi Dernekleri Yönetim Kurulu Üyesi

Bu ziyaretten memnuniyetini dile getiren İsmail Saçlı, sürpriz bir hamle yaparak Şükrü Konuk’a Cemevin’e yapmış olduğu desteklerden dolayı bir teşekkür belgesi takdim etti.

sukru-kontuk-cemevi--plaket

Teşekkür Belgesinin sürpriz olduğunu ve çok mutlu olduğunu dile getiren Kontuk; “Adem A.S.’dan bu yana insanlık, mazlumla zalimin, haklıyla haksızın mücadelesine sahne olmuştur. İlk kanı Kabil, kardeşi Habil’e duyduğu haset ve kıskançlık yüzünden dökmüş, ondan beridir ki bu kan hiç durmamıştır.

Ama her mazlum millete de onları esaretten ve zulümden kurtaracak bir önder gönderilmiştir.

Nemrud’un karşısına Hz. İbrahim’i, Firavunun karşısına Musa’yı, Ebu Cehil’ in karşısına Hz. Muhammed ASV çıkaran Allah c.c. Yezidin karşısına Hz. Hüseyin efendimizi çıkarmıştır.

sukru-kontuk-cemevi

Ona gitme seni tuzağa düşürüp öldürecekler denildiği zaman eğer ben bugün zulme karşı direnmezsem, korkarım ki bu ümmetin içerisinde bundan sonra zalime karşı başkaldıracak biri daha çıkmayacaktır. Deyip öleceğiniz bile bile zalimin karşısına dikilmiştir. İşte bugünlere gelişimize öncülük etmiş Alparslan, Anadolu kapılarını açtıran Sultan Fatih, Bizans’ın kapılarını yıktıran Sultan Abdülhamit gibi yedi düvele karşı direnme gücünü veren bu inanç değilmidir.

Allah c.c. buyuruyor ki hepiniz Âdemdensiniz Âdem ise topraktandır ve şüphesiz dönüşünüzde banadır.

Biz insanımızı bu inançla görür. Bu inançla kucaklarız. Yıllardır akıtılan kanların içerisinde boğulan yine bu millet olmuştur.

Acıları bizler çekmiş, bizim ayrışmamızdan haz duyanlar bu dökülen kandan nemalanmıştır.

Mezhep ve millet çatışmalarının acı izler bıraktığı tarihimizi, maalesef değiştiremeyiz.

Fakat dedelerimizin çektiği acıları torunlarımıza çektirmemek elimizdedir.

Ayrışmaya ve de üstünlüğe hiçbir şekilde mahal vermeden artık hakkaniyetin, eşitliğin ve huzurun egemen olacağı bir gelecek inşa etmek bizim elimizdedir.

Kendiniz için arzu etmediğimiz bir şeyi asla ve kat’i başkasına yaşatmak ve istemek hakkımız yoktur.

Aynı şekilde kendimiz için istediğimiz bir şeyden bir başkasını mahrum etmeye hakkımız yoktur.

Acılarınız acılarımız, sevinçleriniz sevinçlerimizdir. Bizlerin yegâne amacı adaleti şiar edinip, kendimize hak ve helal bildiğimiz kardeşimiz içinde bir o kadar hak ve helal olması gerektiği inancındayız” dedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]