SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Karaismailoğlu, Kartal Belediyesi Ak Parti hizmet kalitesine kavuşacak!

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Abdurrahman Karaismailoğlu, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve gazetecilerle bir araya geldi.

Kartal sahil’de bir restoranda gerçekleşen toplantıda, kısa bir konuşma yapan Karaismailoğlu, önemli mesajlar verdi.

 

Farklılığımız zenginliğimizdir

Kartal’da ciddi bir demokratik yapı bulunduğunu, bu demokratik yapının önümüzdeki süreçlerde bir yerel seçim atmosferine gireceğini belirten Karaismailoğlu “Bizim gönlümüzden geçen şu, Kartal’da şenlik içinde, bayram içinde, barış, huzur, kardeşlik içinde bir seçim atmosferi yaşanmasını arzu ediyoruz.”

Bu süreçte muhtarların önemli katkılarının olacağını ifade eden Karaismailoğlu “Burada muhtarlarımızın çok önemli katkılarının olacağını düşünüyorum ve bu katkıları da esirgemeyeceklerine de canı gönülden inanıyorum”

abdurrahman-karaismailoglu

“Kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü üst düzeye taşıyacağız”

“Biz bu baharı, bu şenliği Kartal’da birlikte yaşatabilirsek hem Türkiye’ye hem İstanbul’a hem İstanbul’un bütün ilçelerine örnek teşkil edeceğiz. Bu süreçte biz Kartal’da kardeşliği, sevgiyi, hoşgürüyü daha üst düzeylere taşıyacağız.

Burada nasip oldu Kartal’dan belediye başkan aday adayı olarak huzurunuzdayım. Eğer  Cenab-ı  Allah nasip eder, bu bayrak bana verilirse, bu emanet bana teslim edilirse ve o göreve getirilirsek, gelirsek  sizler bizi getirirseniz, hedefim bütün muhtarların bir belediye başkan yardımcısı gibi yanımda olmanızı istiyorum. Hepiniz benim bir belediye başkan yardımcımsınız. Ben size dünden bugüne kadar hep öyle baktım. Bundan sonra da bu fikrim değişmeyecek. Aynı bakışla bu zihniyetim devam edecek. Çünkü muhtarlarımız gerçekten mahallelerinde bir kanaat önderi, bir danışman çok önemli kişiliklerdir”

Abdurrahman-karismailoglu

Biz Kartal’da kardeşliği pekiştireceğiz

“Bu süreçte eğer belediye başkanlığını Allah nasip ederse Kartal’ın vatandaşını yerel seçimlerden beklediği bir hizmet anlayışı vardır. Bu hizmeti size söz veriyorum  yüzde 90’lara sevgiyle, saygıyla, hoş görüyle taşıyacağım.

Herşey Kartal için. Herşey Kartal’ın mutluluğu için, Kartal’ın geleceği için. Kartal’da bugüne kadar taş üzerine taş koyan bütün geçmiş başkanlarımıza bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biz burada kardeşliği pekiştireceğiz. Biz burada birlik beraberliği pekiştireceğiz. Ve bu anlayışla inşallah önümüzdeki süreçte bayram havasıyla biz seçime gireceğiz. Buradan kim çıkarsa parti hiç önemli değil, biz onu şimdiden kutluyoruz” dedi.

 

“Ak Parti’nin Bayrağını Kartal’a dikeceğim
Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, “Kartal’da Ak Parti’nin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Ak Parti siyaset akademisi proje üretmekte sıkıntı çekmez. 2023’e kadar proje geliştirme konusunda sıkıntısı yoktur. Belediye Başkanları bu projelerle halkın taleplerini ayrıntı olarak görüp, ilave proje uygulamaktadır.

 

“Annemin duasıyla ve halkımın desteğiyle işlerimi büyüttüm” diyen Karaismailoğlu “30 yıldır Kartal’da aynı noktada aktif olarak hizmet vermekteyiz. Bugün sağlık bakanlığının evde sağlık hizmeti projesini, eczane kadrosuyla 30 yıl önce Kartal’da ilk başlatan Cevizli semtindeki Anadolu Eczanesidir. Sağlık meslek lisesi mezunu teknisyenleriyle Kartal’ın her mahallesinde verilen serum takma, pansuman gibi bütün acil hizmetleri bu kadrosuyla Kartallıların hizmetine sunmuştur.

 

Muhtarlar, Biz Abdurrahman bey’e kefiliz
Esentepe’nin sevilen sayılan Muhtarı Recep Elvan Karaismailoğlu’nun yanında oturarak bir nevi evsahipliğinde desteklemiş oldu. Muhtarların bazıları “Biz Abdurrahman beyi yıllardan beridir tanırız, ne zaman bir vatandaşımızın sorunu için yanına gitsek geri çevirmedi ve yardımlarını da esirgemedi. Biz kendisinin dürüstlüğüne, samimiyetine her zaman kefil oluruz.” diyerek desteklediklerini belirttiler.

Muhtarlarımız mahallelerinde birer kanaat önderidirler.
Burada nasip oldu Kartal’dan belediye başkan aday adayı olarak huzurunuzdayım. Eğer  Cenab-ı  Allah nasip eder, bu bayrak bana verilirse, bu emanet bana teslim edilirse ve o göreve getirilirsek, gelirsek  sizler bizi getirirseniz, hedefim bütün muhtarların bir belediye başkan yardımcısı gibi yanımda olmanızı istiyorum. Hepiniz benim bir belediye başkan yardımcımsınız. Ben size dünden bugüne kadar hep öyle baktım. Bundan sonra da bu fikrim değişmeyecek. Aynı bakışla bu zihniyetim devam edecek. Çünkü muhtarlarımız gerçekten mahallelerinde bir kanaat önderi, bir danışman çok önemli kişiliklerdir

%90’lara sevgiyle, saygıyla, hoş görüyle HİZMET taşıyacağım.
Bu süreçte eğer belediye başkanlığını Allah nasip ederse Kartal’ın vatandaşını yerel seçimlerden beklediği bir hizmet anlayışı vardır. Bu hizmeti size söz veriyorum  yüzde 90’lara sevgiyle, saygıyla, hoş görüyle taşıyacağım. Herşey Kartal için. Herşey Kartal’ın mutluluğu için, Kartal’ın geleceği için. Kartal’da bugüne kadar taş üzerine taş koyan bütün geçmiş başkanlarımıza bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biz burada kardeşliği pekiştireceğiz. Biz burada birlik beraberliği pekiştireceğiz. Ve bu anlayışla inşallah önümüzdeki süreçte bayram havasıyla biz seçime gireceğiz. Buradan kim çıkarsa parti hiç önemli değil, biz onu şimdiden kutluyoruz” dedi

Dil, din, ırk, mezhep asla ayırmaksızın herkese eşit kalitede eşit mesafede hizmet verdik
Karaismailoğlu şunları söyledi “Trabzonluyum, 31 yıldır sizinle beraber Kartallıyım. Bugüne kadar sağlık hizmetini kar, kış, yağmur gece, gündüz demeden ekibimle beraber Kartal’ın her semtinde her evinde verdim vermeye de devam ediyorum. Çok insanın ölüm döşeğinde gidip onun serumunu takmışımdır, gidip onun ağrılarını azaltmışımdır ama Cenab-ı  Allah herkese bir ömür çizmiştir. Biz ömürü bir gün ileri alamayız ama yaşam sonuna kadar ona her türlü sağlık desteği sağlayarak, onun yaşaması  için katkı sağlayan bir sağlık mensubuyuz. Eczanemin tabelasına bakarsanız tabelada hiç bir zaman Karadeniz Eczanesi yazmadı, Anadolu eczanesi yazdı.

Ve şu anda şu tabloyu görünce şunu düşünüyorum “Nereden nereye” Şu anda huzurlarınızda çok onurlandım. Kartal’ın şuandaki mozaiği ile yemek yemek bana gerçekten son derece mutluluk veriyor. 1982’de biz Cevizli’de eczanemizi açtığımızda eczacılar genellikle mezun olacakları zaman hipokrat yemini diye bir yemin vardır bu yemini yaparlar. Bu yeminde “dil, din, ırk, mezhep asla ayırmaksızın herkese eşit kalitede eşit mesafede hizmet verilir “ diye bu yeminizimizde vardır. Biz çok şükür o gün bugündür bu çizgiden bu söylevden asla taviz vermedik. Aynı çizgide, aynı kalitede bütün insanlarımıza bütün kalbimle söylüyorum. Aramızda beni çok yakından tanıyan muhtar kardeşlerimiz, abilerimiz var Bu hizmeti bugüne kadar ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]