Yıldızlılardan Darülaceze’ye Ziyaret

Yayın: 10:49 - 10.12.2013
Güncelleme: 10:49 - 10.12.2013

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, gerçekleştirdiği huzurevi ziyaretiyle büyüklerinin yaşamlarına renk katarken, onların tecrübelerinden de hayat dersleri çıkarttılar.

 

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü Sosyal Sorumluluk Projeleri dahilindeki etkinliklerden, huzurevi ziyaretlerine başladı. Darülaceze’de gerçekleştirilen ve pek çok Yıldızlı öğrencinin katıldığı ziyaret, renkli ve duygusal anların yaşanmasına sahne oldu.

 

Darülaceze sakinlerinin bir kısmı öğrencilerle anılarını paylaşırken bir kısmı da orada geçirdikleri süre zarfında yaptıkları resimleri ve elişi çalışmalarını ziyaretçilerine göstermekten büyük zevk aldılar.

 

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü Sosyal Sorumluluk Departmanı, Yıldızlıların yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerin sürekli hale getirileceğini ifade ederken, “büyüklerimiz ile kurduğumuz saygı ve dostluk köprüsü sadece onların ihtiyaçlarını gidermeyip, bizim de onlar sayesinde hayatı daha iyi anlama ihtiyacımıza katkıda bulunan bir etkinlik olmuştur. Büyüklerimize yaptığımız ziyaretleri sürekli hale getirerek, onların yaşamlarını biraz daha keyifli hale getirip, bizim de onların tecrübelerinden daha sık istifade etmemizi sağlayacağız.” dediler.

 

 

Exit mobile version